We hebben hier heerlijk gegeten. De broodjes zijn erg groot en rijkelijk belegd. Er is keuze uit verschillende soorten beleg en brood. Erg goed van smaak allemaal. Het is selfservice. Het is vooral een goede plek voor de lucht. Voor het avondeten kun je hier beter iets kopen en thuis opwarmen. Een aanrader!!!
Op prime time (kort voor etenstijd) was deze zaak zeer rustig (2 klanten incl. mijzelf). Het assortiment leek daarop afgestemd: zelden een traiteur bezocht die zo weinig keuze bood. Pesto en olijven, jongens, dat kunnen we overal wel krijgen... Voor de duidelijkheid: het zag er bepaald niet uitverkocht uit! Verder nergens bordjes met info over de aangeboden waren, prijzen evenmin.
Enig vlees was de kalfsrollade. Twee stukjes (ca 200 gr samen) en een bakje broccoli, boontjes en een verdwaalde tomaat: 18,50.
Sorry, maar de veelzijdigheid die de Italiaanse keuken zo kenmerkt, vind je hier niet terug. Over de service: als het zoo rustig is, waarom moet je dan toch 10 minuten wachten terwijl de baas achter - maar in het zicht - staat te hakken?
Het was best lekker, maar door het gebrek aan service(bereidheid), de beperkte keuze en de prijsstelling, hield ik er een slechte smaak aan over.
Heel erg jammer, in dit rijtje met o.a. Schmidt Zeevis hoort een goede traiteur thuis.
Veel te dure pretentieuze broodjes en pasta's. Een bolognese pasta moet wel heel goed zijn wil 'ie 13 euro p.p. kosten. En dat is ie dus niet. Opgewarmd in de magnetron en niet vers. Weinig smaak ook.
Overheerlijke broodjes en brooden! Ook de "tapas" zijn lekker, jammer alleen dat ze snel uitverkocht zijn of niet meer maken. De visgerechten zou ik niet zo snel weer nemen omdat opgewarmde vis niet hetzelfde is als bij een verse bereiding. De pittige balletjes zijn erg lekker en vooral de toetjes zijn om van te smullen! De belegde broodjes zijn stevig en goed van smaak.
ben inmiddels (te?) vaste klant, ach je moet genieten van het leven en dan is hier inkopen doen een goed begin, heerlijke broodjes ook (al zijn ze soms te vol belegd, neem een bol met mozzarella en je kan de rest van de middag uitbuiken), aanraders: de toetjes