8.0
8.1

1 2 3 4 ouder »

suzanne8 suzanne8 18 mei 2012

Een heerlijk restaurant! Na de eerste keer, enkele jaren geleden, komen we er nu regelmatig. En altijd is het eten er goed, de sfeer gezellig en de bediening vriendelijk. Een absolute aanrader!

anat anat 14 april 2012

Wij hebben hier heerlijk gegeten. De sfeer sprak ons aan en het eten is met liefde gemaakt. Als we nog een keer in Den Haag zijn zullen we hier zeker weer gaan eten.

Barba2 Barba2 7 april 2012

Heerlijk gegeten, leuke gerechten, goed sfeer, leuke gastvrouw, bruin cafe inrichting. Zeker voor herhaling vatbaar. Veel keuze qua toetjes.

angeladepangela angeladepangela 17 november 2011

Wat een leuke tent! Heerlijk Iers ontbijt gegeten met een goed sterk potje thee erbij. Zag dat ze ook pies hebben en de gastvrouw vertelde ons dat ze ook Sunday roasts maakt. Ik ga zeker snel terug!

erik12 erik12 28 augustus 2011

Ik zeg het niet vaak, maar ik heb in tijden niet zo lekker gegeten. De sfeer is geweldig, je hebt echt het gevoel in Engeland of Ierland te zijn beland. Als voorgerecht hadden we stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter, nooit geweten dat een standaardgerecht zo lekker kon zijn. De pies waren ook heerlijk, van de jus met uitjes tot de salade en frietjes aan toe. Toe nog een heerlijk chocoladetaartje en voor ons was het feest compleet. Heerlijk en zeer gastvrij, met leuke en zeer vriendelijke bediening!

smaak en sfeer smaak en sfeer 13 augustus 2011

Heerlijk machtig Engels eten in een pub-sfeer, perfect om jezelf te verwennen en te relaxen na een lange dag hard werken.
De tafeltjes zijn klein, ik zou er dan ook voor kiezen om er met 2 max 4 personen te eten. Vergeet vooral de guiness taart niet.

Justles Justles 12 augustus 2011

Sinds dit voorjaar heel regelmatig bij De Bok gegeten, steeds met andere vrienden/familie want dit willen we graag met anderen delen! Zonder poespas een echte eetcafé met veel comfort foods (ook voor vegetariërs)!

San1974 San1974 29 mei 2011

Lekkere pubgrub! Prima wijn,goed vlees, heerlijke toetjes. Dat je af en toe wat lang moet wachten op het eten of het weghalen van de borden, neem je graag op de koop toe. Wij komen hier zeker weer terug!

Joanne1973 Joanne1973 15 januari 2011

Het is dat de recensies op deze site zo positief waren, anders was ik er waarschijnlijk zo voorbij gelopen. Het ziet eruit als een kroeg omdat je eerst de bar en daarna pas het gedeelte waar je kunt eten ziet. Ik ben blij dat ik toch doorgezet heb want wat kun je hier lekker eten! De kaart is op zich niet heel erg uitgebreid maar toch was het lastig om een keus te maken. Mijn tafelgenoot had als voorafje de falafelballetjes met dipsaus die ze erg lekker vond. Mijn uiensoep was goed maar niet echt bijzonder. Ons hoofdgerecht bestond uit de quiche met champignonsaus en boeuf bourguignon. Als bijgerecht werden bijtgare groentes en knapperige frietjes geserveerd. Ik heb nog nooit zo'n heerlijke boeuf bourguignon gegeten! De wijn was uitstekend. De porties zijn ruim maar toch wilden we nog de kaart met de nagerechten inzien. Om te watertanden, zo lekker. Mijn keus viel op een warm appeltaartje met kaneelijs en slagroom. De kwaliteit van het eten is uitstekend. De prijs is alleszins redelijk; wij betaalden 90 euro, inclusief wijn. Ik weet wel zeker dat ik hier vaker ga komen!

dolphincs dolphincs 21 december 2010

Vorige week voor het eerst hier gegeten maar als het aan ons ligt worden we vaste gasten! Alles klopte gewoon, het interieur,de gastvrijheid, het heerlijke eten! Ik had hier al in de reviews gelezen dat je ruimte over moest laten voor het toetje, nou,thanks voor de tip want dat was echt wel nodig :) Vooraf stokbrood met zelfgemaakte knoflook/kruidenboter (nog net niet het kommetje schoongelikt maar echt jummie!!) Als hoofdgerecht een mooi opgemaakt bord met gegrilde biefstuk (waarvan ik oprecht kan zeggen dat ik nooit een mooier en lekkerder stukje vlees heb mogen eten, ik werd er gewoon helemaal lyrisch van!!),heerlijke groenten en een frisse salade met rode dressing (bijzonder lekker!). Toen de moeilijkste beslissing: het toetje! We hebben na wikken en wegen(zoveel keuze!) the treat of the day genomen,welke als prachtig plaatje werd geserveerd: een Christmas fruitcake, met een paar druppeltjes whisky eroverheen, gegarneerd met aalbesjes,slagroom en flink wat geschaafde chocola (daar kun je nooit genoeg van hebben ;) Eindoordeel: als je een maaltijd wilt hebben waar de liefde vanaf straalt,je jezelf wilt trakteren op iets heerlijks, zoek dan niet verder maar ga naar De Bok!

1 2 3 4 ouder »

Geef zelf je mening over De Bok