deze week genoten van "het culinaire arrangement" ( vijfgangen diner met alles erop en eraan, champagne vooraf met de chef-kok Geert-Jan Vaartjes in de keuken en overnachting in een prachtige hotelkamer) het was een groot feest. alles was optimaal: de gerechten, de wijnen , de ontzettend prettige mensen , de schitterende ambiance etc.. etc..een echte AANRADER..
Wij zijn een oude "klant" van Lauswolt, en wat een prachtige locatie is het toch! Waren nog niet geweest na de renovatie en de kamers zijn prachtig geworden, maar.......wat is er gebeurd met de keuken? Koud eten en zulke kleine porties dat het niet normaal is ! Zou iemand kunnen doorgeven dat dat echt niet meer kan, met honger van tafel voor zoveel geld !!!!! Ook het ontbijt was altijd een feestje maar nu (bezuiniging ?) verpest ! Kon je vroeger lekker roerei scheppen, nu moet je erom vragen en dan krijg je een portie wat op een halve boterham past !! Niet meer doen hoor Lauswolt want ik hoorde meer mensen klagen.
Hier van 28/8 tot 3/9 verbleven en o.a. zes aal van het diner mogen genieten. Het enthousiasme, de vriendelijkheid en de vakkennis van de medewerkers (zeker die van het restaurant) mag optimaal genoemd worden. De keuken onder leiding van Geert-Jan biedt een verrassende, avontuurlijke en verfijnde culinaire, sterwaardige, ervaring. Los van de mooie wijnkaart zijn de wijnarrangementen de moeite waard. In combinatie met het Wellness centrum en de mooie bossen rondom één van de mooiste plekken om te verblijven.
Wij hebben deze week mogen genieten van een geweldige cursus Big Green Egg koken... in een woord TOP!! De chefs Marc van Gulick en Geert-Jan Vaartjes hebben met geweldig mooie producten prachtige gerechten gemaakt op de Green Egg...een aanrader voor alle culinaire genieters! Nog even een pluim voor Mustafa van de bediening, een topper in zijn vak.
Onlangs gelunched; waren de enige gasten, vreemd voor zo'n restaurant; mooie wijnen en prettige en deskundige bediening die alles wist over grappa. Het lunchmenu was in evenwicht met rauwe tonijntartaar met komkommer soep; eendenborst met fraaie saus met sigorij, door de kok zelf aan tafel uitgelegd; zo hoort het. Als dessert 8 soorten regionale kaas met een fraai glas Bordeaux, St Esteph.
Geef zelf je mening over De Heeren van Harinxma (Landgoed Lauswolt)