| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
joyces 17 maart 2012 | |
Ik heb hier heerlijk gegeten! We hadden als hoofdgerecht de kalfsoester en maiskipsate. De gerechten waren erg lekker, voldoende en prijs/kwaliteitverhouding is prima. De sfeer is goed en bediening weet wat ze doen. Zeker een aanrader! |
fvdb 24 december 2011 | |
Vrijdag 24 dec heb ik met mijn echtgenote na een geslaagde winkeltrip een lunch genoten bij De Vestibule. En voorwaar het was genieten. Na een heerlijk apperatief in de vorm van een smakelijke droge sauvignon-blanc kregen we de bestelde carpaccio op oerbrood (voor mij donker en voor mijn ega licht) met huisgemaakte pesto mayonaise erbij en overheerlijk bedje sla, zeer smaakvol, prima hoeveelheid en voorzien van een heerlijke dressing. We hebben echt genoten van onze lunch. Bovendien was de sfeer en ambiance prima, het personeel buitengewoon vriendelijk en de bediening vlot en professioneel. Kortom: De Vestibule is wat mij betreft een echte aanrader. Frans van den Berg, Barsingerhorn |
mightymax01 30 november 2011 | |
Gezellige boel. Geen slecht eten. Bediening aardig, maar vergeet wel eens wat. Voor wat je krijgt net iets te duur. |
Ivk 24 juli 2011 | |
Heerlijk gegeten in ongedwongen, gezellige sfeer, uitstekende gastheer en vriendelijke bediening. Prijs/Kwaliteit OK. |
HansLok 25 juni 2011 | |
Goede West-Europese keuken, met vriendelijke bediening die wel even wat tijd nodig heeft om de bestellingen te laten doorkomen. |
Geef zelf je mening over De Vestibule