jan-willem3 1 februari 2012 | |
De beste vegetarische hamburger ooit gegeten!
iederzijnsmaak 19 december 2011 | |
Was weer eens in Oost, en ben daarom gelijk maar weer eens gaan eten in Boom. Daar was ik lang niet geweest, aangezien ik tegenwoordig in West woon.
pastinaak13 19 december 2011 | |
Sinds kort woon ik in Oost, en ik heb nu al mijn lievelings restaurant ontdekt. Boom heeft een super sfeer. Je zit op schoolstoeltjes, en eet echte franse klassiekers. De bediening is erg attent, en de prijs-kwaliteit is goed.
AnJoy 17 november 2011 | |
Ik heb hier twee keer eerder gegeten, en dat was goed; creatieve, lekkere gerechten en overheerlijke taarten. Voor de vegetariër hebben ze altijd een leuke optie.
TinusTheo 17 september 2011 | |
Gezellig en knus restaurant met leuk terras en sympathieke bediening. Af en toe hebben ze echt creatieve gerechten. Helaas is de prijs wat hoog voor de kwaliteit. Een uitzondering is de buurthap, maar dat is vaak een (te) kleine portie. De kwaliteit van het eten is nogal wisselend. Onlangs een ronduit slechte ervaring gehad met een ongare aardappelgratin en taai gebakken ribeye. Duizendmaal excuses van de bediening, een nieuw gerecht voor de halve prijs en gratis koffie. Dat is dan wel weer heel lief. |
Wiemster 17 september 2011 | |
Slechte prijs-kwaliteit verhouding, eetcafe eten tegen restaurant prijzen. Daarnaast hadden we de pech dat we bijna een uur op ons eten hebben moeten wachten, een bord met wel erg veel linzen, om vervolgens bij het afrekenen nog 5 minuten te moeten lopen omdat de PIN stuk was. |
amdewaard 29 januari 2011 | |
Van buiten af zou men niet zeggen dat het hier goed dineren is: het restaurant oogt als een bruin café. Eergisteravond hier met een vriendin gegeten. Lekkere voorafjes waaronder zalm+forel en bladerdeeg. De biefstuk precies goed. De gegrilde zwaardvis: licht crocante buitenkant maar niet te droog. Mooie groentes en patat frites.
FlexOink 25 mei 2010 | |
Ik wilde dit bijzonder leuke en mooi gelegen (avondzon en uitzicht op Oosterpark) restaurantje heel graag een hogere score geven. Het personeel was erg attent, behulpzaam en vriendelijk. We kregen voor ons 6-koppige gezelschap een mooie terras plek. Ook de kaart is een plus, ogenschijnlijk spannende gerechten, en erg veel vegetarisch. En de voorgerechten (geitenkaas kroketjes, asperge soep en een gegrilde aubergine) waren zeer smaakvol.
Mjammie77 14 februari 2010 | |
Op 29-01-2010 heerlijk gegeten bij Boom. Samen met mijn partner de garnalenkroketjes vooraf en een kaasfondue met brood en verschillende groenten. Overigens zag de huisgemaakte friet er op de andere tafels heel aanlokkelijk uit. De wijn was jammer genoeg lekker maar te koud geserveerd. De bediening heeft niet altijd in de gaten welke tafel aandacht behoeft. De sfeer & de gerechten maar ook de prijsverhouding maken dit ruimschoots goed. Leuk cafe om een hapje te eten of bijv op zondagmiddag een spelletje te spelen. |
vanvangelder 15 januari 2010 | |
Leuke plek om te lunchen, gastvrije en vriendelijke bediening. Lunchkaart is overzichtelijk, maar keus genoeg voor een schappelijke prijs. De omelet met gerookte zalm was erg lekker, zeker met het verse brood. De tonijnsalade lekker fris, alleen iets te koud om alle smaken goed te laten uitkomen. Zeker aan te raden en we komen absoluut terug! |
Geef zelf je mening over Eten+Drinken Boom