Tasty_y 20 april 2012 | |
Ik kwam meestal voor de chicken Piri Piri en de gezellige sfeer. Dit keer was het een tegenvaller, de presentatie en kwaliteit van het eten is slecht. De Osso Bucco was droog en taai en zat bijna geen saus op. Hopelijk komt er snel verandering in. |
gozewijn 19 februari 2012 | |
Een gezellig knus restaurant met een redelijke kaart. Kan vernieuwd worden. Bediening vriendelijk . Prijs vond ik prima voor het gebodene |
GerardPL 15 november 2010 | |
Al weer een tijd geleden dat we hier met enige regelmaat kwamen. Wellicht door de langdurige menukaart dat we wat uitgekeken zijn. Maar nooit een misser kunnen ontdekken, brood vooraf uit de oven erg favoriet bij ons, dat wekt de eetlust goed op. De bediening vlot en vriendelijk. Het interieur beslist uniek en passend bij het concept. Over prijs/kwaliteit niets op te merken. |
opwouters 14 april 2010 | |
Eten bij Juffrouw Tok Tok in Landsmeer
IsadoraParadijsvogel 17 februari 2010 | |
Te duur voor wat wordt geboden. Ook is het jammer dat de kaart al lang hetzelfde is. |
indo 30 december 2009 | |
Een knus en gezellig eetcafe waar je lekker kan eten. Natuurlijk moet je hier geen culinaire hoogstandjes verwachten maar dat is logisch. Bediening vlot en vriendelijk.
Nans73 29 januari 2007 | |
Vriendelijke bediening en het eten smaakt prima. Prijs kwaliteitsverhouding is hier goed. Gezellig knus restautantje, beetje boederij-achtig. Leuke speelhoek voor de kinderen, met spelcomputer en dvd's. Lekker vooraf zijn de tapas!! |
Proever15462 15 augustus 2006 | |
Voor ons een regelmatig adresje voor een goede hap eetcafévoer. Als eetcafé wel iets aan de duurdere kant. Leuke sfeer, bijna altijd wel plek, aardige bediening. |
Proever26813 13 oktober 2005 | |
Heerlijk gegeten op een doordeweekse dag. Lekker eten in grote porties. Goede prijs hoeveelheid verhouding en van erg goede kwaliteit. De sfeer in het restaurant is ook echt heel gezellig. Echt een buurt eetcafe uiterlijk, maar wel met een beetje klasse. Leuke bediening met goede tips. Zelf zou ik de kip piri piri aanraden. Top! Wij komen hier zeker nog een keertje. |
Proever32681 14 april 2005 | |
Onverwacht een keer gestrand en aangenaam verrast met z\'n restaurant om de hoek. Vriendelijke bediening en heerlijk eten. Heerlijke sate en fantastische slibtongetjes. Boven zittend vergeet de bediening je nog wel eens maar zeker een aanrader. |
Geef zelf je mening over Eetcafé Juffrouw Tok Tok