KeukenEetcafé, Bistro & Internationaal

GerardPL GerardPL 15 november 2010

Al weer een tijd geleden dat we hier met enige regelmaat kwamen. Wellicht door de langdurige menukaart dat we wat uitgekeken zijn. Maar nooit een misser kunnen ontdekken, brood vooraf uit de oven erg favoriet bij ons, dat wekt de eetlust goed op. De bediening vlot en vriendelijk. Het interieur beslist uniek en passend bij het concept. Over prijs/kwaliteit niets op te merken.

opwouters opwouters 14 april 2010

Eten bij Juffrouw Tok Tok in Landsmeer

Wij hebben dinsdag 13 april 2010 met een groep van 11 personen gegeten bij Juffrouw Tok Tok. Reserveren via de mail ging heel gemakkelijk en werkt uitstekend. In tegenstelling tot andere restaurants konden wij ondanks dat wij met een iets grotere groep kwamen van de kaart eten en werden wij niet verplicht een vooraf samengesteld menu te bestellen. Het eten werd gelijktijdig opgediend en was van uitstekende kwaliteit. Iedereen in de groep was uitermate positief over zowel het eten als de vriendelijke bediening. Glazen werden tijdig aangevuld zonder opdringerig over te komen en de sfeer was gezellig. De kip Piripiri was heerlijk en qua desserts is de bijenkorf van marsepein met honingijs een aanrader!
Wij komen zeker terug!

IsadoraParadijsvogel IsadoraParadijsvogel 17 februari 2010

Te duur voor wat wordt geboden. Ook is het jammer dat de kaart al lang hetzelfde is.

indo indo 30 december 2009

Een knus en gezellig eetcafe waar je lekker kan eten. Natuurlijk moet je hier geen culinaire hoogstandjes verwachten maar dat is logisch. Bediening vlot en vriendelijk.

Ron

Nans73 Nans73 29 januari 2007

Vriendelijke bediening en het eten smaakt prima. Prijs kwaliteitsverhouding is hier goed. Gezellig knus restautantje, beetje boederij-achtig. Leuke speelhoek voor de kinderen, met spelcomputer en dvd's. Lekker vooraf zijn de tapas!!

Geef zelf je mening over Eetcafé Juffrouw Tok Tok

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 22:00
Zaterdagvan 17:00 tot 22:00
Zondagvan 17:00 tot 22:00

Meld dit restaurant als gesloten