Proever32245 10 maart 2012 | |
Prima gegeten op vrijdagavond met een groep van 9 personen.
3S 12 oktober 2011 | |
Vanavond met collega's een dagschotel gegeten. Snelle bediening, vriendelijk. Dagschotel 9.50 was prima prijs/kwaliteit. Gerust binnenstappen! |
ratje 2 oktober 2011 | |
Heerlijk gegeten met een goede vriend van mij. De bediening was goed en gezellig. De portie's op het bord waren helemaal goed niet te veel en niet te weinig. De salade's waren heerlijk fris. Dit is zeker een blijvertje voor ons :) |
Proever57195 15 september 2011 | |
Hier een keer goed gedineerd en vandaag de lunch gebruikt.
beabea 22 augustus 2011 | |
Wat een gezellige tent is dit. Nooit geweten dat het er zat, maar zeker een blijvertje. Mooi terras aan het water en het eten was super. Bediening was snel, vrolijk en maakte praatjes hier en daar. |
heideroel 30 mei 2011 | |
Vorige week woensdag met vier collega's hier gegeten. De gerechten waren heerlijk, de porties gul en de bediening zeer vriendelijk. Op het eerste gezicht zou je niet denken dat achter de saaie gevel zo'n gezellige plek zit. Het terras aan het water is wel aan de smalle kant en de haven valt tegen. Maar je kunt niet alles hebben. |
erik b 31 maart 2011 | |
30.3 hier heerlijk een kip-stoofpotje gegeten.
Proever57195 17 januari 2011 | |
hier met wat vrienden gegeten .het eten is erg goed en de bediening erg vriendelijk.we hadden een tafel met uitzicht op de haven,een gezellige ambiance,komen zeker terug. |
erik b 26 september 2010 | |
hier prima gegeten,met prachtig uitzicht op het water en het scheepvaart museum.
Romy uit het Zuiden 18 juli 2010 | |
Vriendelijke plek, we moesten wel uren wachten op ons eten..Om zes uur binnen, om negen uur pas het voorgerecht. |
Geef zelf je mening over Het Gesprek