1 2 3 4 ... 11 ouder »

margee margee 28 februari 2012

Lekkere tapas hier gegeten in dit restaurant. De garnalen waren heerlijk en ook de dorade was lekker. Aanrader als desert de amandelgebak.
Leuke bediening erg klantvriendelijk.
Prijs is ook goed.
ga zeker nog eens langs.

BdeJong BdeJong 11 februari 2012

Afgelopen zondag een hapje gegeten met zijn tweetjes, was uitstekend. We wilden voor een leuke prijs lekker eten en drinken, maar ook goed worden verzorgd en een avondje weg te zijn. Niet meer dan lof, want aan deze verwachting is meer dan voldaan. Keuken was super, en de smaken sloten goed aan op de geadviseerde wijn.
Leuk, jong, vlot en hard werkend personeel.

AndreaW AndreaW 25 januari 2012

Weer eens heerlijk gegeten bij Lokanta!
Het verassingsmenu is een aanrader, maar losse tapas bestellen is ook leuk.
Goede sfeer, goede wijn!

viktorwd viktorwd 15 januari 2012

Laatst gezellig met mijn familie bij Lokanta gegeten!
Het was erg lekker, een leuk menu met veel verschillende soorten tapas!
Ook de bediening was gezellig en leuk.
We gaan zeker nog een keertje langs!

lisatat lisatat 15 december 2011

Vanavond gegeten bij Lokanta Proeflokaal. Op zich een prima restaurantje met simpele tapas. De gehaktballetjes en de gamba's waren wat droog maar prima van smaak.
Helaas werd er wel geblunderd tijdens het dessert. Bij de bestelling van een chocolade mousse werd uitdrukkelijk aangegeven dat 1 van de aanwezigen in het diner-gezelschap zwanger was en werd gevraagd of er geen rauwmelkse ingredienten of alcohol in de mousse zat. Toen de mousse arriveerde bleek er royaal likeur overheen gegoten te zijn. Toen wij dit aangaven kwam de dame uit de keuken terug met de mededeling dat de hoeveelheid minimaal was waarop we het dessert hebben teruggestuurd.
In plaats van een nieuw dessert aan te bieden zonder alcohol werd verteld dat het van de rekening werd afgehaald. Dit vonden wij toch wel erg jammer en getuigen van weinig service.
Lokanta Proeflokaal zal door ons dus niet direct weer gereserveerd worden.

hbv2012 hbv2012 5 december 2011

Lang geleden hier eens gegeten, dat was prima. Nu met een groep van 9 geweest; iedereen had honger aan het eind van de avond. De keuken kon een grote groep niet aan, daarnaast waren de vervangende gerechten voor de vegetariers ook niet geweldig creatief; weer een schaaltje olijven, die hadden we al gehad vóór het eten...

BART22 BART22 6 september 2011

Vorige week heerlijk gegeten bij Lokanta. Niet zomaar tapas, zoals je het overal krijgt.... maar hoogstaande gerechtjes gemaakt met de beste verse ingrediënten! De bediening is spontaan, vrolijk en niet te formeel. Een avondje in Lokanta is optimaal ontspannen en genieten! Echt een geweldige restaurantje in Kralingen!

Gnoom Gnoom 10 juli 2011

Heerlijk eten, prettige bediening en leuke sfeer. Inmiddels een paar keer geweest en nog niet teleurgesteld. Niet de goedkoopste tent op aarde, maar dat is niet zo raar; eten is van hoogstaande kwaliteit!

tonvanruth tonvanruth 18 juni 2011

Gisteravond, 17 juni 2011 samen hier met eega gegeten.
Het eten was lekker. We hadden een verassingsmenu met bijpassend wijnarrangement
Verschillende lekkere koude en warme tapas gegeten. Leuke jonge meiden in bediening die leuk uitleg gaven over de tapas en wijnen. Het eten werd in een lekker tempo geserveerd.
Leuke zaak ook. Inderdaad een huiskamergevoel
Wij betaalden €84
We komen hier nog weleens terug

vlve vlve 9 januari 2011

Voor het eerst sinds een lange tijd weer bij Lokanta gegeten, voorheen waren we erg tevreden prima prijs/kwaliteit/kwantiteit verhouding. Maar gisteravond was een grote teleurstelling, het verassingsmenu was mager (na alle "gangen" (brood is een gang:S)) Had de volledige tafel nog trek, mijn inziens behoor je na een avondje tapas geen trek meer te hebben! De kwaliteit was opzich prima, afgezien van de bos koriander in de mosselen. De kwaniteit viel nog het meest tegen, wanneer een tafel van vijf personen dezelfde hoeveelheid eten krijgt als een tafel met twee personen dan poogt de chef op een verkeerde manier de crisis door te komen. Dit was de laatste keer dat we hier zijn geweest!! Het feit dat de kok niet eens even excuus kwam maken en dat een bakje koffie van het huis er ook niet inzat, geeft aan dat Lokanta sterven na dood is....op deze manier komen klanten niet meer terug!

1 2 3 4 ... 11 ouder »

Geef zelf je mening over Lokanta Proeflokaal