Prachtig over zichzelf

Misschien wel het beste terras van Rotterdam. Schitterend uitzicht over de skyline van de stad, direct aan het water. u kunt genieten op de lounge met een rosé in de hand of zakelijk lunchen op het terras. De sfeervolle moderne inrichting nodigt uit om ook binnen te genieten tijdens een borrel, diner of wellicht op uw huwelijksfeest!

1 2 3 ouder »

Franza Franza 20 mei 2012

Wezen lunchen met een vriendin, de heerlijke clubsandwich met advocado en kip is zeker een aanrader.
Het uitzicht is fantastisch en bediening snel en vriendelijk.

Poffertjes Poffertjes 19 oktober 2011

Heerlijk gegeten. Zwezerik en gevogelte terrine vooraf. Daarna super mooie simmental entrecote? smaakte in in ieder geval fantastisch en heilbot met ansjovis boter en spinazie.
Heerlijke Gruner veltliner gedronken kortom was een goed avondje uit eten. verrassing dat je hier zo goed kan eten.

erik b erik b 28 september 2011

gisteravond hier gegeten(restaurantweek) dus een keuze uit 2 soorten 3 -gangenmenu.
Vis of vlees. Ik koos voor het vlees . Prima kwaliteit/prijsverhouding, correcte bediening en natuurlijk een prachtig uitzicht over de Maas en vlak bij de Erasmusbrug.Vergeet niet het heerlijke terras.

fijnproever1986 fijnproever1986 4 september 2011

Vandaag (3 september) heerlijk geluncht bij prachtig, ondanks de drukte was het team zeer vriendelijk. Heerlijke caesar salade genomen en mijn vriendin de clubsandwich Prachtig. Drankjes en gerechten kwamen zeer snel op tafel! Complimenten aan het team. We komen zeker nog eens terug

bolodecasa bolodecasa 2 augustus 2011

'Prachtig' definieert inderdaad de ligging van dit etablissement, aan de maas en de voet van de Erasmusbrug. Aardige bediening ook, moet ik toegeven. Zeker dus geschikt voor een drankje en een borrelhapje met panorama. Alleen het avondeten is zeker beperkt qua keus en kwaliteit (een enthousiaste amateur doet het beter) - als restaurant of voor diner dus niet zo prachtig..

Slowcooker Slowcooker 30 mei 2011

We hebben er vorige week op zondagmiddag een broodje gegeten met 4 personen. De bediening was ongeïnteresseerd, we moesten heel wat moeite doen om onze bestelling opgenomen te krijgen. Uit wat we op ons bord kregen, bleek dat ook de koks er geen zin in hadden die dag. Smakeloos eten, zonder enige fantasie op het bord gelegd en op de clubsandwich van kip met avocado was de avocado maar weggelaten. De borden werden al van tafel gehaald terwijl nog 2 mensen aan het eten waren. Bij het verlaten van het restaurant gingen we nog even naar het toilet en konden toen een blik werpen op de keuken. Als we dat hadden gedaan voor het eten, hadden we ergens anders iets gegeten. Prachtig is alleen het uitzicht. Voor de rest zou het restaurant beter "Triest" kunnen heten.

oldrie oldrie 14 november 2010

wilden onverwachts met vrienden en kinderen een klein hapje eten, allemaal een salade van voorgerechten kaart genomen en het smaakte heerlijk, vers brood met zoute boter. Kinderen konden een cheeseburger bestellen terwijl dit qua tijd/kaart eigenlijk niet meer kon. Vriendelijk personeel en nog een half uur van de livemuziek kunnen genieten!

pvdw27 pvdw27 31 oktober 2010

Heerlijk gegeten, mooi opgemaakte boorden, vriendelijke bediening, geweldige plek in Rotterdam. Een aanrader!

woutk woutk 12 september 2010

Prima lunch genuttigd, hier wordt gekookt op niveau, veel verse ingredienten vielen duidelijk op. De bediening wist hoe men een fles wijn moet aanbieden en we hoefden ook niet om een koelemmer te vragen om een uitstekende sancerre te koelen. Verder werd veel aandacht aan ons gegegeven.
Decor leek een beetje op een cafetaria, maar dat is zeker geen reden om niet nog een keer terug te komen.

Leiden Leiden 12 september 2010

Ga hier vooral op het terras zitten en van het uitzicht genieten, maar kies daarna een ander restaurant om te gaan eten! Na een uur werd het voorgerecht geserveerd. Rauwe ham met geitenkaasmousse was aan de zoute kant, tafelgenoten aten geitenkaassalade met droge kaas. Als hoofdgerecht een saignant entrecote besteld, kreeg een doorbakken versie. Werd, niet geheel van harte, hersteld. Vlees prima, niet bijzonder. Groente was koud en niet thuis te brengen. De risotto van mede-eters zag eruit of hij reeds gegeten was. Smaakte naar van alles behalve risotto. Op de nota stond een mandje brood dat wij wel hadden gegeten, maar niet hadden besteld. En een glas kraanwater voor 0,05 cent. Jammer.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Prachtig