Misschien wel het beste terras van Rotterdam. Schitterend uitzicht over de skyline van de stad, direct aan het water. u kunt genieten op de lounge met een rosé in de hand of zakelijk lunchen op het terras. De sfeervolle moderne inrichting nodigt uit om ook binnen te genieten tijdens een borrel, diner of wellicht op uw huwelijksfeest!
De één noemt het ‘strak en modern’, de ander ‘groot en ongezellig’. De locatie is in ieder geval ‘buitengewoon uniek’, met ‘uitzicht op de Erasmusbrug’. Ook al ‘loopt niet altijd alles op rolletjes’, ‘de bediening denkt wel graag mee over bijpassende wijnen’ en ‘de tonijn verdient absoluut een compliment’. ‘In de avondzon op het terras doet dit restaurant zijn naam eer aan’. ‘Prachtig toch!?’
Heerlijk gegeten. Zwezerik en gevogelte terrine vooraf. Daarna super mooie simmental entrecote? smaakte in in ieder geval fantastisch en heilbot met ansjovis boter en spinazie.
Heerlijke Gruner veltliner gedronken kortom was een goed avondje uit eten. verrassing dat je hier zo goed kan eten.
gisteravond hier gegeten(restaurantweek) dus een keuze uit 2 soorten 3 -gangenmenu.
Vis of vlees. Ik koos voor het vlees . Prima kwaliteit/prijsverhouding, correcte bediening en natuurlijk een prachtig uitzicht over de Maas en vlak bij de Erasmusbrug.Vergeet niet het heerlijke terras.
Vandaag (3 september) heerlijk geluncht bij prachtig, ondanks de drukte was het team zeer vriendelijk. Heerlijke caesar salade genomen en mijn vriendin de clubsandwich Prachtig. Drankjes en gerechten kwamen zeer snel op tafel! Complimenten aan het team. We komen zeker nog eens terug
'Prachtig' definieert inderdaad de ligging van dit etablissement, aan de maas en de voet van de Erasmusbrug. Aardige bediening ook, moet ik toegeven. Zeker dus geschikt voor een drankje en een borrelhapje met panorama. Alleen het avondeten is zeker beperkt qua keus en kwaliteit (een enthousiaste amateur doet het beter) - als restaurant of voor diner dus niet zo prachtig..
We hebben er vorige week op zondagmiddag een broodje gegeten met 4 personen. De bediening was ongeïnteresseerd, we moesten heel wat moeite doen om onze bestelling opgenomen te krijgen. Uit wat we op ons bord kregen, bleek dat ook de koks er geen zin in hadden die dag. Smakeloos eten, zonder enige fantasie op het bord gelegd en op de clubsandwich van kip met avocado was de avocado maar weggelaten. De borden werden al van tafel gehaald terwijl nog 2 mensen aan het eten waren. Bij het verlaten van het restaurant gingen we nog even naar het toilet en konden toen een blik werpen op de keuken. Als we dat hadden gedaan voor het eten, hadden we ergens anders iets gegeten. Prachtig is alleen het uitzicht. Voor de rest zou het restaurant beter "Triest" kunnen heten.