Ik ben afgelopen zaterdag bij restaurant china wezen eten, en het wa weer heerlijk. We gingen 6 mesen lopend buffet doen. Er waren daar zoveel gerechten, weet niet hoe we konden kiezen. De service was ook prima, de mensen ontvangde ons met veel gastvrijheid, het was lekker gezellig. Ik kom zeker terug.
Restaurant china is perfect met een woord uitgedrukt. De service is erg goed, ze zijn klantvriendelijk. We zijn vrijdag met een groep van 15 personen uit eten geweest en de prijs was zeer redelijk. Die prijs had ik niet verwacht, ik verwachtrte iets veel duurders. We gingen lekker met zijn allen buffetten. Er waren heerlijke voorgerechten , de soep kon niet ontbreken. De voorgerechten waren er, wel zo 8 soorten. De hoofdgerechten was heerlijk, keuze genoeg, er waren wel zo 18 soorten. Dan kan je nog wat van de verse fruit genieten, die inbegrepen bij het lopend buffet zit. Heerlijk vers fruit. Nou die dag hebben we genoten. Het was er gezellig. De mensen en ik hebben heerlijk genoten van die maaltijd. Echt een feestmaal, laat ik het zo maar zeggen.Ik ga daar vast en zeker nog wel eens terug.
Een van de beste Chinese restaurant waar ik ooit hebt gegeten. De kwaliteiten van het eten is van uitzonderlijke klasse. Op een vrijdag, zaterdag en zondag hebben ze een Lopend Buffet. Het eten van de Lopend Buffet was zeer lekker. Het eten werd goed bijgevuld. De Lopend Buffet heeft wel meer dan 30 warme gerechten. Zeer zeker. Daarnaast zijn er ook nog verschillende verse vruchten. De service was zeer goed. Ze waren vriendelijk, kan vlot Nederlands spreken. Mijn vader kreeg nog een kadootje voor zijn verjaardag. Het is echt een aanrader om het eens te gaan proberen.
jammer maar ik moet toch nu een correctie maken.
veel gerechten zijn inmiddels vernieuwd en dan niet in de goede zin.
ook is de babi pangang ook niet zo mager meer.
jammer hoor