Raymond-Nootenboom 2 december 2011 | |
Dit Chinese restaurant zit bij mij op de hoek en hoewel ik er al ruim tien jaar woon kom ik er pas sinds kort. De laatste tijd zeer regelmatig vanwege de All-You-Can-Eat actie de ze nu hebben. Ik heb een hekel aan die wokpaleizen maar hier kun je gewoon rustig blijven zitten en alles bestellen wat je maar wilt. Ook de portiegrootte kun je aangeven en dat is erg handig. De bediening is zeer attent en snel, spreken gewoon Nederlands en niet met zo'n nep accentje en het eten is echt erg goed te noemen. Ik ben nogal kieskeurig met wat ik eet en ik heb hier nooit aanmerkingen. De Mie Hoen is hier erg goed, net als de nasi die ik zelfs zonder iets erbij al erg smaakvol vind, vooraf nemen we meestal een schotel met wat kleine hapjes die je zelf kunt samenstellen of je vraagt gewoon of ze je willen verrassen met iets lekkers. Aanrades zijn verder de Indonesische gerechten op de kaart, de eend, en visgerechten. |
eerlijkheerlijk 15 mei 2011 | |
standaard afhaal chinees. niet geweldig maar ach prima te doen. ken geen betere in de buurt |
Trab 25 maart 2011 | |
Omdat mijn 'vaste Chinees' Man San in verbouwing is Chekiang Garden maar eens uitgeprobeer. En dat viel niet mee. Omdat de menukaart behoorlijk aan de prijs is maar eeen combinatiemenu van Babi Pangang en saté met nasi en mini loempia's besteld.
tuzi 3 september 2010 | |
Toch wel een van de beste afhaalchinezen in de buurt! Wij nemen meestal de Indische Rijsttafel voor 1 persoon (dat is nl. meer dan genoeg voor 2 personen!) en het is echt smullen. Gewoon veel, hoog en breed. Vroeger ook vaak andere losse gerechten besteld, altijd goed. De vriendelijkheid kan verbeterd, ze doen soms "nep" aardig. |
Bella_beest 29 april 2010 | |
Ook voor mij al jaren dé afhaalchinees.
r1chard010 5 mei 2009 | |
Chekiang Garden is mijn 'buurtchinees' waar ik al jaren afhaal en soms ook even ga zitten. Sinds enige tijd doen ze mee aan de 'all you can eat' trend en daarbij kun je goed eten. Vooral wanneer je de uitgekauwde chin.ind.rest. gerechten links laten liggen en bijvoorbeeld kiest voor de garnalen in pikante soyasaus, sang kwak of kip chieuw yim. Mandje dim sum vooraf, ook lekker. Kortom, ik heb hier betere ervaringen dan wat ik hier zoal lees! |
Esther78 12 april 2008 | |
Wij hebben 1 april bij dit restaurant het onbeperkte menu genomen. We hebben echt heerlijk gegeten voor een zeer redelijke prijs. Wij zullen er zeker nog eens gaan eten. |
A. I. de Vos 7 september 2007 | |
Smakeloze drab die Tjap Tjoy werd genoemd, taai vlees in eveneens smakeloze drab moest doorgaan voor Babi Pangang. Ik fiets voortaan wel even door naar de Kruiskade voor lekker Chinees eten of steek de weg over om dan maar een even vette hap te halen bij de snackbar. |
thomas_v 20 september 2005 | |
Dit is een restaurant waar ik regelmatig afhaal. Sla de babi pangang / foeyong hai over en kies voor de echte Chinese gerechten op de kaart. Aanrader is de nasi djawa (een pittige nasi met garnalen). Voor nog geen 10 Euro eet je je buik rond. |
Proever37888 24 augustus 2005 | |
Geen uitmuntende chinees, gewoon standaard. Niet bijzonder goed maar ook niet slecht. Prima om te gaan eten of wat af te halen als je geen zin hebt om te koken. Verwacht niets, waardeer alles. |
Geef zelf je mening over Chekiang Garden