Het Drechthuis over zichzelf

Restaurant Het Drechthuis: "Voor als uw eten gewoon goed moet zijn." Centraal gelegen in ons restaurant bevindt zich onze open haard welke in de wintermaanden altijd aan staat. In de zomer heeft u vanuit onze serre aan het water een schitterend uitzicht over de Drecht en over het poldergebied genaamd "Mijnden". Bekijk meer foto's en reserveer online, klik door naar onze website!

KeukenFrans, Hollands & Internationaal
Lunch
Diner

Weer of geen weer, in dit restaurant kun je ‘altijd genieten van een heerlijke avond’. ’s Zomers biedt het terras je een ‘panorama-uitzicht over de Drecht’ en ‘s winters ‘schaats je het restaurant in vanaf de Loosdrechtse plassen’. ‘De kaart biedt van alles wat’ en de ‘opvallend vriendelijke bediening zorgt voor top service’. Al ‘komt het eten wat snel achter elkaar’, je kunt altijd nog wat natafelen met een ‘warme chocolademelk bij de open haard’.

Kees Hordijk Kees Hordijk 25 januari 2012

We komen hier graag. Zowel het eten als de service/bediening zijn gewoon goed. Lucienne en Dennis blijken al een aantal jaren in staat met vriendelijke en betrokken personeel een uitstekend product te bieden. 's Winters is dat alleen in het weekend (vrijdag-zondag). Dat "Het Drechthuis" niet aan de openbare weg ligt, maar op Rekreatiecentrum Mijnden, hoeft geen enkele belemmering te zijn. Belletje op slagboom bij ingang geeft toegang. Reserveren is verstandig.

Spruitjes Spruitjes 23 september 2011

Lekker eten. Kindvriendelijk. Het zit wel op een recreatie park helemaal achterin, een beetje vreemd gezicht als je komt aanrijden.

Idegroot Idegroot 22 september 2011

Wij zijn met een familiefeest (19 personen) hier wezen dineren.

In de serre met een schitterend uitzicht op de Drecht hebben we heerlijk gegeten. Iedereen was daar vol lof over gelukkig!

Ook de bediening was uitstekend. Wij zijn niet zo formeel en de bediening wist daar heel goed op in te spelen.

Kortom, alles bij elkaar een echte aanrader!

JeroenSt JeroenSt 10 september 2011

Gegeten na een dagje varen op de Loosdrechtse plassen. We waren een beetje teleurgesteld. Ok het eten is gewoon goed, zeker voor een restaurant op de camping, maar naar alle recenties waren we toch een beetje teleurgesteld. Verder vonden we het wel wat aan de prijs voor wat we kregen.

anne111 anne111 15 juli 2011

Een fijn restaurant met heerlijke gerechten.
Bijzonder aardig en attent personeel.
De prijs kwaliteit is goed in verhouding.

Geef zelf je mening over Het Drechthuis

LunchDiner