| Keuken | Internationaal |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
santen 1 december 2011 | |
Een verschrikkelijk "restaurant" als je binnen komt, eerst naar het toilet gaat, wordt je nageroepen of je alleen naat het toilet gaat. Vervolgens het eten smaakt nergens naar.
thijs83 5 juni 2011 | |
Op 3 juni gegeten na een twee heerlijke dagen Belgie. Het was prachtig weer, enkele mensen zaten op het terras. Ons werd vriendelijk verzocht binnen te zitten want het terras zou gesloten zijn. De mensen die buiten zaten werden nog vollop bediend en vertrokken rond dezelfde tijd als wij. Plaatsgenomen in de sfeerloze hal. De sate en schnitzel smaakten werkelijk helemaal nergens naar. De frites smaakten naar oude olie/frituurvet. Mensen; rijd deze tent ajb voorbij!!!!!!!!! |
Artibus 13 maart 2011 | |
Tja, 't was eigenlijk nop: Gistermiddag op de terugweg uit Eindhoven hier even gestopt. Ik koos de Italiaanse bol met pittig gehakt. Een goede vriend van me, boven de 70 jaar, koos voor hetzelfde.
EdgarRHH 20 april 2009 | |
Op een vrijdagavond dit "wegrestaurant" aangedaan. Een grote parkeerplaats met een paar auto's. Een relatief gewone keuken met prijzen die hoger zijn dan aan de scheveningse boulevard. Vooraf een uiensoep niet slecht. Een wienerschnitzel, gewoon een goede hap zou je denken. Echter in de praktijk een niet echt mals stuk vlees zonder de bekende knapperige korts. Veel verbeelding nodig om te ontdekken of er een vorm van paneren was gebruikt. De aardappels glommen mij tegemoet van het vet, de boontjes met champignons redelijk op smaak, de sla doordrenkt met een slasausdressing. Sorry de volgende keer rij ik door. |
Geef zelf je mening over De Liempdse Barriere