Het eten smaakte erg goed, maar...
de bediening vonden we onvriendelijk, kortaf en onoplettend.
Wij wilden inderdaad ook niet te dicht bij het eerder genoemde glazen hok zitten (ik dacht dat dat het afhaalgedeelte was en dat er dan steeds vreemden op je bord zouden kijken) maar dat mocht niet want dan moest de bediening teveel lopen.
Wilde eigenlijk toen alweer opstappen, maar na een lange dag in de auto en moe toch maar blijven zitten.
De meeste restaurants doen erg hun best om drankjes te verkopen, hier moet je er om smeken. De koffie hebben we aan 't eind dan ook maar over geslagen, voor de rekening zijn we naar de kassa gelopen. Ook hier weer onaardig en ongeinterresseert personeel/eigenaresse.
Na jaren weer eens hier gegeten, want het was altijd geweldig. Bediening nu is chaotisch en ongeïnteresseerd. Eten zeer middelmatig. Goedkope kaart met dito foto's. Toppunt is de rookruimte! Deze bevindt zich midden in het restaurant, bizar. Jij zit lekker te eten en als de deur open gaat komt er een rookwolk het restaurant in en als je pech hebt zit de roker ook nog vlak bij je en deze ruikt niet erg aangenaam als die uit de rookruimte komt. Hier komen wij niet meer terug.
Altijd aardig en behulpzaam personeel. Hier kun je terecht voor verse, Chinese gerechten voor een goede en betaalbare prijs. Keer op keer genieten we van het eten!
Sinds een paar maanden wonen we in de buurt en zijn op zoek gegaan naar de lekkerste Chinees....die hebben we gevonden!!! De kersebloem heeft naast afhaal een groot zitgedeelte waar gezellig gegeten kan worden. Qua afhaal heeft het wisselende maandmenu's en uiteraard alle bekende gerechten. De beste in een omtrek van 25 kilometer!