Heerlijke pizza's. Mag naar wens aangepast worden (bijv. paprika i.p.v. ui). Mijn favoriet is de pizza Bianca Maria, hier zit vanalles op. De pizza's zijn knapperig aan de korst, hebben een dunne bodem en zijn lekker groot. Ook de tiramisu als dessert is een aanrader. Voor de niet-pizzaliefhebbers zijn er ook andere Italiaanse gerechten. Ikzelf kies echter altijd pizza. De bediening is aardig.
Hier komen absoluut briljante pizza's vandaan! (ik ken in de omgeving geen betere) Heerlijke verse ingrediƫnten en uitstekende dunne knapperige bodem.
Favoriet: de marinara.
Als restaurant oogt het allemaal een beetje rommelig maar de eigenaren zijn super vriendelijk.
De lekkerste pizza in Leusden. Ga voor vegeteriana (met extra salami) of de calzone, waar een gehaktsausje bij zit. Quattro stagioni ook perfect. Deze oudste pizzeria in Leusden heeft misschien niet de beste ambiance en een wat knullige bediening... de pizza's zijn het allerbeste. Bezorgt ook thuis!