6.2
7.0

KeukenInternationaal

A. Cion A. Cion 18 augustus 2010

Na lang in de file gestaan te hebben toch maar even de snelweg af gegaan om een hapje te gaan eten. de bordjes gevolgd met lepel en vork en we kwamen aan bij een oud statig pand met een mooie tuin.
We zijn op het terras gaan zitten en al snel kwam er iemand voor de bestelling. Daarna al snel ons drankje gekregen met een lekker warm stokbroodje met kruidenboter. Het eten volgde ook vlot terwijl het best druk was. Aansluitend heerlijk gegeten. Binnen komend verraste het ook erg. Gezellige sfeer waar er mensen aan het gourmetten waren. Dit kan dus blijkbaar ook. De toiletten waren erg netjes en stiekem een zaaltje in gelopen. Dit zag er gezellig uit. Prima voor een leuk feestje lijkt me zo.
Al met al echt een aanrader om eens terecht te komen vanuit de file. We gingen weer met volle moed op weg!

marjanv marjanv 20 juni 2010

Dit restaurant heeft een mooie ligging en biedt veel mogelijkheden. Het meeste wordt er gebruik gemaakt van de gourmet. A la carte is ook mogelijk, maar dat is geen aanrader, tenzij je het heel leuk vind om uren te zitten. Wij maakten dit mee en hebben welliswaar netjes gewacht, maar hebben ook in de tussentijd meerdere mensen vroegtijdig zien vertrekken. Jammer want het heeft zeker potentieel. Eten was op zich goed, maar niet heel bijzonder. Ik zou dit restaurant willen aanraden zich alleen te specialiseren in bepaalde dagschotels (asperges/wild) en daarnaast gourmet of fondue. Als het hier simpel wordt gehouden, zal het beter lopen en meer tevreden klanten hebben.

Ineke en Rein Ineke en Rein 16 mei 2010

Eten matig. Restaurant smerig.
Bediening vriendelijk.

Geef zelf je mening over Oud Leusden