Heerlijk gegeten. Buiten de kaart konden we kiezen voor wild zwijn als voorgerecht en een duo van hert en ree als hoofdgerecht. Deze gerechten zijn een echte aanrader. Ook de service was perfect. We hebben erg genoten van de avond.
Gezellig en knus restaurantje. Uitstekende bediening die (nog) weten hoe het hoort, ondanks het jonge personeel (ladies first bijvoorbeeld), leuk en attent praatje aan de tafel en humor. Kleine, maar uitstekende kaart met bijzondere producten. Heb in Lelystad nog niet beter en lekkerder gegeten als hier (maar ben ook nog niet overal geweest). Ben hier een aantal jaren geleden een keer geweest en toen was het al goed, nu misschien nog wel beter.
We hadden o.b.v. de positieve reacties hier gereserveerd. Na een bezoekje aan de Oostvaardersplassen in 10 min. naar Lelystad gereden. De Gordiaan is een gezellig, klein eethuisje met vriendelijk bediening. Het eten kregen we snel op tafel en smaakte heerlijk. We hadden de varkenshaas en Gordiaanspies. Beiden waar zeer goed klaargemaakt en heerlijk mals. De bediening was bovendien zeer attent en als een schaaltje met aardappeltjes of friet op was, werd dit direct opgemerkt en aangevuld.
Wat een mooi concept! Superverse ingrediƫnten, creatieve kok. Eenvoudige maar perfect bereidde gerechten en op verzoek is alles te bestellen. Er zijn weinig tafels, dus reserveren is belangrijk! Wij hadden geluk met onze spontane binnenkomst na een optreden in Lelystad. Echt een aanrader!