| Activiteiten | Restaurant, Afhalen, High tea | ||||||
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |||||||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Het is vooral de lokatie wat het hem doet. Omdat het de enige eetgelegenheid is waar je echt relaxt kan zitten en er een camping vlakbij is zit het eigenlijk bij mooi weer altijd vol.
Maar als je plek hebt zit je goed. Eten is prima. Niet bijzonder goed maar ok. Wij hadden de sateetjes en daar was niks mis mee.
Vele biersoorten verkrijgbaar. Prijzen zijn acceptabel voor horeca gelegenheid rondom recreatie gebied
De lekkerste lunch die ik in lange tijd heb gegeten. Ciabatta met Gerookte Zalm. In één woord: heerlijk! Ook mijn disgenoten waren vol lof over de heerlijke lunchgerechten die zij besteld hadden. De Pittige Kip was voortreffelijk alsook de Ciabatta Bayern. Met het uitzicht op het water en een snelle en vriendelijke bediening zeker een aanrader!
Gegeten op: 25 juli 2012.
Vieze tafels slechte bediening, vies toilet en de reservering was niet aangehouden want ze vonden het niet de moeite om voor 7 personen een tafel vrij te houden dus werden we aan een tafel achteraf gezet! Wisselgeld vergaten ze terug te geven en het eten was super slecht.
Ik zeg Niet doen!
Heerlijke locatie. Jammer dat het eten zo wisselend van kwaliteit is. Vandaag de burger gegeten, afschuwelijk vlees, vol met harde stukjes ("knars"). De sliptongetjes en entrecote waren wel in orde.
Wat een mooie lokatie terras tot boven het meer en geen gebouw te zien jammer van het achtergrond geluid van de A4 maar dat is alleen bij een bepaalde wind is ons verteld. De bediening is vlot en spontaan. Eten was gewoon goed vooral het weekmenu lamsbout met rozemarijn jus. Komen snel weer
Schrijf zelf een recensie over Paviljoen Vlietland
Schrijf hieronder je recensie over Paviljoen Vlietland. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag t/m Zondag | |
| Lunch | 11:00 - 16:30 |