7.0
7.8

KeukenGrieks

rieki1 rieki1 1 mei 2012

Op 28 april 2012 hier gegeten met vier personen. Druk maar heel gezellig. Het personeel was heel voorkomend en het eten fantastisch. We aten mezedes (dat is van alles wat) en men keek niet op een gerechtje. Na afloop een extra drankje. Kortom, ik kan het iedereen aanraden.

Oscar1958 Oscar1958 2 april 2012

Gezellige sfeer en heerlijk eten, kok komt zelfs vragen of alles naar wens is en als de patat niet helemaal is zoals het zou moeten zijn dan komt er een nieuw schaaltje. Avondvullend programma, je moet hier niet naar toe gaan als je haast hebt!

schroder schroder 19 februari 2012

Wat een drama is dit restaurant!!!
Na een dagje gezellig winkelen dachten we snel en gemakkelijk even Grieks te eten.
De bediening was vlak en ongeinteresseerd, zeker toen we aanmerkingen hadden op het smakeloze droge hoofdgerecht, werd het zelfs onplezierig.
Snel wegwezen en de rest van de avond met deze slechte ervaring wegspoelen met bier en wijn, uiteraard thuis op de bank.

DidiS DidiS 6 februari 2012

Op een zondagavond met 6 personen gaan eten bij Rhodos. Ongeveer 5 jaar terug een goede ervaring gehad in de zomer op de terrasboot en nog langer geleden lekker gegeten in de winter. Ondertussen is het interieur binnen volledig veranderd (erg mooi!). Wederom was het eten gisteren erg goed: bij alle andere Grieken waar ik ooit at was het voornamelijk veel, smakeloos en droog. Bij Rhodos is het veel, erg smaakvol, sappig en mals. Behalve het eten was de service en gastvrijheid super. De kosteloze ouzo (voor de dames iets zoets) en de flexibiliteit die geboden werd als het gaat om de 'vaststaande' drie-gangenmenu's werden erg gewaardeerd door ons. Ga zo door, jullie zijn de enige Griek waar ik terug kom!

MdG1982 MdG1982 15 december 2011

Ik heb wel eens lekkerder Grieks gegeten. Zou hier niet weer naar toe gaan. Bediening was (door drukte?) matig.

Geef zelf je mening over Rhodos