Proever-ch 12 mei 2012 | |
Traditionele en heel smakelijke keuken en je krijgt ook voldoende op je bord. Dat laatste mag ook wel eens geprezen worden. Ze werken met producten uit het seizoen; ouderwets, en nu weer hip. Interieur ook gedateerd 2012 met zwarte lampen. Hoeft niet zo maar is niet ongezellig. Het ga ze goed.
wasabi5 11 oktober 2011 | |
heerlijk gegeten, prima sfeer en erg gezellige bediening |
Lizzy72 25 juni 2011 | |
Eet hier altijd uitstekend! Prima producten voor de prijs, goede smaakcombinaties en fijne bediening. Als je al jarenlang steeds voor hetzelfde restaurant kiest na je concert dan mag dat wat zeggen! |
Prinsen 2 maart 2011 | |
Regelmatige terugkeer voor lekker eten met uitstekende bediening. Heerlijke lever en uitstekende kipfilet met perfect kaasplank tot slot. |
JPJP 30 juli 2010 | |
Van een restaurant in Amsterdam zuid met bijbehorend prijsniveau hadden we iets meer verwacht. Pas toen ze het hoofdgerecht kwamen brengen bleek de bestelde dagschotel iets heel anders dan was beloofd. De alsnog bestelde doradefilet bleek een en al graat. Onze opmerking daarover is tot twee maal toe volledig genegeerd. Sterker nog, daarna werden we uberhaupt volledig genegeerd terwijl we bij reservering hadden aangegeven nog naar het concertgebouw te moeten. Ook twee keer om de rekening moeten vragen. Ons zien ze hier niet meer terug. |
wasabi 25 april 2010 | |
het was een tijd geleden maar onze 'comeback' kunnen we zeer geslaagd noemen. het is hier al jaren een perfecte plek om relaxt een heerlijke avond te hebben met uitstekend eten en prima wijn. prijs/kwaliteit verhouding is (nog steeds) geweldig, bediening ook nog steeds vriendelijk. we blijven niet meer zolang weg, da's beloofd! |
Proever69534 10 oktober 2008 | |
Onlangs bij de Knijp gegeten. Verwachte beter. Wijn was goed, tafel, zoals als eerder gemeld, te klein. Pasta bij de vis smaakte naar niets en was veel te vet. Portie vis was aan de royale kant. Prijs/kwaliteit niet in verhouding. |
Arjan H. 13 december 2007 | |
Ondanks matige meningen op Iens toch geprobeerd, en beviel ons wél goed. Leuke ruimte, goede bediening en géén muziek. Meteen brood en boter. Vooraf prima oesters en lekkere inktvissalade. Heel goede hertenbiefstukken met paddestoelen. Tot slot behoorlijke porties kaas. € 82 voor ons tweeën. Daarbij een leuke ZA cabernet voor € 18,50.
nlmol006 15 juli 2007 | |
De formule van de Knijp begint een beetje sleets te worden. Veel te kleine tafeltjes, zeker als je met zijn vieren bent. De kaart is al jaren hetzelfde met prijzen die beduidend boven die van een eetcafe liggen. De hoofdgerechten worden gereserveerd met bijpassende garnituur maar die liggen op je bord. Geen apart bakje groente of frites, dus er weinig wat er op je bord ligt. Conclusie: prijs/kwaliteitsverhouding is behoorlijk scheef te komen liggen. En een nieuw interieur zou hoog op de prioriteitenlijst moeten staan. |
Proever35895 8 februari 2007 | |
Een gezellig restaurant met veel verschillende voor, hoofd en na
Geef zelf je mening over De Knijp