Restaurant De Knijp is al 30 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken.
Veel concertbezoekers zijn vaste gasten en ook het publiek uit het museumkwartier bezoekt de zaak regelmatig.
De specialiteiten zijn voornamelijk vleesgerechten maar in de laatste jaren heeft vis ook zijn plaats verovert.
Eet hier altijd uitstekend! Prima producten voor de prijs, goede smaakcombinaties en fijne bediening. Als je al jarenlang steeds voor hetzelfde restaurant kiest na je concert dan mag dat wat zeggen!
Van een restaurant in Amsterdam zuid met bijbehorend prijsniveau hadden we iets meer verwacht. Pas toen ze het hoofdgerecht kwamen brengen bleek de bestelde dagschotel iets heel anders dan was beloofd. De alsnog bestelde doradefilet bleek een en al graat. Onze opmerking daarover is tot twee maal toe volledig genegeerd. Sterker nog, daarna werden we uberhaupt volledig genegeerd terwijl we bij reservering hadden aangegeven nog naar het concertgebouw te moeten. Ook twee keer om de rekening moeten vragen. Ons zien ze hier niet meer terug.
het was een tijd geleden maar onze 'comeback' kunnen we zeer geslaagd noemen. het is hier al jaren een perfecte plek om relaxt een heerlijke avond te hebben met uitstekend eten en prima wijn. prijs/kwaliteit verhouding is (nog steeds) geweldig, bediening ook nog steeds vriendelijk. we blijven niet meer zolang weg, da's beloofd!