| Keuken | Eetcafé |
| Minimum menuprijs | €17.50 |
| Openingstijden | 17.00-22.00 Meld dit restaurant als niet meer open » |
Hansbreij 18 april 2012 | |
Prima om even een hapje te eten, en met die verwachting op zak zit je goed. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Geen gastronomische hoogstandjes, maar gewoon goed eten. Bediening is op drukke avonden niet al te snel. |
Adelien44 6 februari 2012 | |
Na een uitgebreid onderzoek naar de bereiding van spareribs door restaurants in Leiden en omstreken, kwam ik bij de Hooykist uit als de lekkerste! Goed gekruid, lekker gaar en met frieten, knoflooksaus en een ruime portie groenten heb ik verder geen wensen in het leven. Allerlei lekkere biertjes van de tap, in de zomer gezellig in het steegje zitten, bediening altijd attent en leuk. Ook een ruime sortering van lekkere toetjes. Goed eten voor een hele redelijke prijs! |
cevh 14 juni 2011 | |
Ik heb het hier erg naar mijn zin gehad. Keuze voor iedereen op de kaart en een gezellige sfeer. Ook voor de kinderen ideaal, met kleurplaten, kinderkaart en een zitje voor de echte kleintjes.
1687 14 november 2010 | |
Ik zou het niemand aanraden hier te gaan eten.
heidi3 7 oktober 2010 | |
Gisteren gegeten, mening zelfde als vorig jaar: leuk eetcafe en goed eten voor een leuke prijs. De spare-ribs waren heerlijk en vielen zo van het bot. Serveerster stootte een glas wijn om, dat werd netjes opgelost. |
Geef zelf je mening over Hooykist