KeukenPizzeria & Italiaans

8 april 2013

Erg gezellige pizzeria, ook niet duur. Eén van mijn favoriete plekken in Leeuwarden. Het personeel is altijd erg vriendelijk en doet niet moeilijk over het toevoegen of weglaten van ingrediënten op je pizza. De pizza's zijn erg lekker en goed belegd, niet zo vet als je ze tegenwoordig vaak krijgt.

Gegeten op: 28 november 2012.

25 februari 2013

jaartje geleden al gerecenseerd.. gelukkig onveranderd nog steeds eenvoudige maar uitstekende italiaanse keuken mn. pizza toppie!!
perfecte bodums zeer smakelijk+rijkelijk wel in balans belegd..
goedkoop (dus niet vers.. wel superlekker.. vandaar die 9+)
service gewoon oke+decor heerlijk kitscherig gedateerd hollandsitaliaans jaren 70 (vloerbedekking wel erg versleten..)
prachtige zwartwit filmfotofragmenten.. kortom heerlijk toeven, en gisteren eindelijk weer 'ns mogen genieten (na afgelopen week al 2x vergeefs te zijn geweest overvol ivm. vakantiedrukte..)
want ook alleen (naast romantisch in goed gezelschap of met 'n groep..) blijft 'n bezoekje aan sardegna (dante+renato cs.) 'n feestje, bedankt, ciao

Gegeten op: 24 februari 2013.
Meesterproever

25 oktober 2012

Het eten is hier goed, niet heel bijzonder, maar gewoon goed. Het licht is erg gedempt, misschien om te verdoezelen dat de vloerbedekking aan vervanging toe is? Desondanks kun je hier lekker en gezellig eten. Bediening is vriendelijk en attent. Verhouding prijs/kwaliteit is prima in orde.

lekker ite
lekker ite
Topproever

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

6 april 2012

Goed eten voor super prijzen! Pizza's, lasagna en pasta's allemaal erg lekker. Jammer dat er nog steeds geen pin aanwezig is. Dessert wordt niet altijd aangeboden, terwijl ze ze wel hebben.

sonja83
sonja83
Expertproever

22 maart 2012

al van oudsher mijn favourite pizzeria in leeuwarden.. superlekkere pizza's zonder fratsen, natuurlijk niet alles 'vers', maar wat wil je voor die absolute bodumprijs.. overigens.. zalige 'bodums' en op verzoek nog wat pittiger met eigengemaakt peperknoflookolietje extra.. chianti erbij smullen maar.. (dante cs) bedankt en tot de volgende x maar weer.. ciao

Meesterproever

Alle 10 recensies weergeven »

Schrijf zelf een recensie over Sardegna

Schrijf hieronder je recensie over Sardegna. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.