8.3
7.3

Dit restaurant is helaas gesloten!

KeukenInternationaal, Regionaal & Biologisch
Bijzondere kenmerken topper

Vanaf de eerste amuse tot aan het nagerecht, de chefs besteden er veel zorg aan. Het gebruik van ambachtelijke producten uit de streek mondt uit in spannende combinaties. Geen wonder dat de gerechten zo bijzonder en uiterst smakelijk zijn. Aangezien er ook voor de bediening niets dan lof is, is het jammer dat de entourage wat achterblijft. Een iets sfeervoller interieur zou er voor zorgen dat aan deze zaak in het centrum van Leeuwarden echt alles klopt.

brink100 brink100 26 december 2011

Leuk restaurant met een verzorgde indruk. Ik heb er een keer of 4 gegeten en gekozen voor een 2-gangenmenu met koffie na. Ik ben een visliefhebber en kies dus voor vis. De gerechten zijn erg lekker en zien er verzorgd uit. Tussendoor een kleine amuse van de zaak. Het glas witte huiswijn smaakte er voortreffelijk bij. De prijzen zijn redelijk. Een aanrader dus.

willemboonstra willemboonstra 29 augustus 2011

heel, heel fijn gegeten hier. Prachtige ambiance

cindyhartog cindyhartog 25 juli 2011

Alweer bijna een week geleden dat wij bij de Nieuwe Mulderij hebben gegeten, maar het was zo fantastisch, dat ik alsnog even een recensie moet plaatsen! Zowel de ontvangst en bediening, als de gerechten en sfeer waren top!
De kok, de heer Markus, wist niet alleen een fantastisch smaakpalet te creƫren, maar deed dit ook nog op een dusdanige manier dat je de indruk had naar een schilderij te kijken.
Daarnaast het feit dat alles bestond uit biologische producten, maakte het meer dan een feest. Jammer dat de zaak niet in de loop van Leeuwarden zit, het is zeker de moeite waard om die 5 minuten extra te lopen.

devisscher devisscher 28 juni 2011

Met 9 personen hebben wij onlangs een voortreffelijk culinair diner genoten bij de Nieuwe Mulderij. De verschillende gangen waren van topkwaliteit en zeer verrassend van smaak en samenstelling. Wie op zoek is naar een top restaurant in Leeuwarden met een adequate bediening en een keuken die bijzondere gerechten aanbiedt tegen een betaalbare prijs, kan hier terecht.

silla silla 26 juni 2011

Culinair uit eten gaan bij dit restaurant is een feestje. Alle smaken komen uitstekend tot hun recht, het is echt genieten!

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:30 tot 21:30