Naan dopen met je handen, van alles wat proeven: knusheid ten top. Voor een smakenbombardement bestel je het Thiala Royal Menu, dit biedt een keur aan gerechtjes uit alle windstreken van India. Alle gerechten zijn ongelofelijk vol van smaak, zonder ongenuanceerd te zijn. Jamuna is in het Indiaas een uitroep van blijdschap en blij word je van dit restaurant.
Jamuna is echt een aanrader, heerlijk eten, ruime keus in vlees, vis of vegetarisch; je voelt je er snel thuis. Ook heerlijke bijgerechten als naanbrood en salades.
Heerlijk gegeten afgelopen week. Ben hier nog nooit teleurgesteld en neem vaak vrienden mee. De reden waarom ik terugkeer is dat ik me hier gast voel is de bediening, gastvrij en attent. Ook de menu opties verveelt nooit! Voor een parttime vega is het hier echt feest.
De currys zijn echt heel lekker in dit restaurant. De entourage is verder simpel, maar wel schoon. Ze hebben voornamelijk bediening die alleen engels spreekt, maar ze zijn wel erg aardig en oplettend.
Prijs kwaliteit verhouding is prima.
Mocht je er op vrijdag of zaterdagavond willen gaan eten, dan moet je echt reserveren.
Als je van Indiaas eten houdt moet je hier zeker een keer naar toe gaan.
Heerlijk gegeten, ruime keus aan vegetarisch, dus dit prima restaurant voor mij.
Ik heb maar 1 minpuntje: ik werd steeds gestoord door piepjes op de achtergrond. Een heel doordringend geluid. Het bleek de kassa te zijn: elke aanslag werd begeleid door een piepje. Ik vroeg mij af of er ook anderen waren die zich er aan stoorden en hoe lang ze al met die kassa werkten.