KeukenFrans, Mediterraan, Vegetarisch, Vis, Regionaal & Biologisch
Bijzondere kenmerken topper Fris verdient een flesje

Gastheer en sommelier Jorrit Bokma valt op door zijn eindeloze enthousiasme. Met flair kiest hij bij ieder gerecht een passende wijn. Naast een uitgebreide selectie aan Franse wijnen, worden ook ambachtelijke wijnen aangeboden uit Nieuw Zeeland en Tasmanië. Op de kaart staan gerechten als heilbot met Thaise wortel, komkommer, paksoi en radijs. Spannende combinaties waarvan de smaken op een wonderlijke manier samenkomen in één gerecht. Bijkomend voordeel: voor dertig euro heb je al een verrassingsmenu van drie gangen!

Ellenklinkt Ellenklinkt 26 januari 2012

Heerlijk genoten van het 'campagne' menu, met perfect uitgekozen wijnen erbij. Voorkomende gastheer met humor (altijd fijn) en de muziek stond op negeerbaar volume. Kortom, op alle fronten een aanrader!

brink100 brink100 26 december 2011

Leuk kleine restaurant in een achteraf straatje in Leeuwarden. Zeker de moeite waard. Ik had gekozen voor een verrassings 2-gangenmenu. Wel doorgegeven dat ik een visliefhebber ben. Erg lekker. Samen met de wijn en koffie na was ik iets meer dan 40 euro kwijt. De bediening was erg attent en wist zelfs bij mijn 2e bezoek, en daar zat toch zeker een week of 6 tussen, dat ik een visliefhebber was.

mereleveline mereleveline 17 december 2011

Het verrassingsmenu voor 30 Euro gegeten. Het geld meer dan waard, ontzettend genoten. Originele en smaakvolle gerechten. Vriendelijke bediening.

Proever19505 Proever19505 21 oktober 2011

Vooral de mooie ingrediënten: zeer vers, bijzondere keuzes en mooie combinaties vallen op. Prima wijnen bij gekregen, waaronder ook enkele zeer verrassend, lekkere witte. Prima bediening. Enige minpunt zijn de kleine tafeltjes die ook nog eens dicht opeen gepakt staan.

StijnC StijnC 1 september 2011

Bij Eindeloos zet iedereen duidelijk zijn beste beentje voor. Het, op verzoek vegetarische, verrassingsmenu was erg goed. Eén van de drie amuses was wat minder, maar de quinoasalade als voorgerecht en de huisgemaakte toffees met karamelijs als toetje waren formidabel. De service en sfeer is erg prettig: de gastheer is hulpvaardig en weet veel over zijn producten, maar is nooit opdringerig. Hij stemt het precies af op wat de individuele gast wil. Chapeau!

Geef zelf je mening over Eindeloos

MaandagGesloten
Dinsdagvan 18:00 tot 22:00 Geen lunch
Woensdagvan 12:00 tot 22:00
Zaterdagvan 18:00 tot 22:00 Geen lunch
ZondagGesloten

Meld dit restaurant als gesloten