| Activiteiten | Afhalen |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Heerlijk gegeten vanavond, vriendelijk spontaan personeel!
Pizza was echt heel erg lekker en van goede kwaliteit.
Mijn vrouw had een vleesgerecht (de ossenhaas valdostana) ook zij had heerlijk gegeten.
Warme, gezellige sfeer in het restaurant.
Lekkere pizza's en goede prijs-/kwaliteitverhouding bij studentenmenu!
Bediening liet wat te wensen over; geen kennis van eigen dranken(wijn wist hij niet) en eten(wat voor ham er op zat). Ook liep hij op asics en stond met zijn handen in zijn zak.
Even later werd een andere tafel bedient door een vrouw in eigentijdskleding die volledig op te tafel van de gasten leunde en duidelijk niks afwist van wijn inschenken.
Eten & Decor ruim voldoende, bediening biedt ruimte voor verbetering!
Als wij pizza eten in Leeuwarden, gaan wij altijd hier naar toe. De meeste keuze, worden goede ingrediënten gebruikt en het smaakt altijd top.
Pizzeria met lekkere studentenhap. Vrij ruime keus en mogelijkheid om iets te switchen in je pizza zonder dat er gelijk geld bij op gegooid word. Snelle bediening en ideaal voor een snelle hap, maar ook voor een goed avondje italiaans, waar ook een gewone niet-studentenkaart voor is. Wel een beetje donker binnen en erg warm.
De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
De lekkerste pizza die ik ooit heb gegeten! We moesten wel even wachten, want de zaak zat afgeladen vol. Geen straf, want zo konden we zien hoe met een enorme snelheid en ambacht de pizza's gebakken worden in de oven. Het bedienend personeel is heel snel, maar tegelijkertijd ook heel vriendelijk. De ambiance is ouderwets gezellig, maar geen probleem omdat zowel het eten als het personeel goed zijn. Als tip: neem de pizza Merola; geen alledaagse combinatie van ingrediënten, dus verrassend lekker. M'n vriend was jaloers op mijn keuze. Echt de allerlekkerste pizza die ik ooit heb gegeten.
Schrijf zelf een recensie over Pompeï
Schrijf hieronder je recensie over Pompeï. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.