KeukenInternationaal
Openingstijden11.00-22.00

europhoto europhoto 24 juli 2010

Vorige week hier gegeten. Dooie vliegen in de raamkozijnen. Loslopende hond in de zaak die zo doorloopt de keuken in en donkerbruine "verse" uiensoep die ook nog eens brem zout is. Daarnaast een eigenaar die totaal geen aandacht voor zijn klanten heeft. Jammer dat ik niet voor Zeer slecht kan kiezen.

djoe djoe 18 april 2010

Eten: niet echt slecht, maar niet meer dan dat.
Bediening: mwah.....

Proever68138 Proever68138 28 november 2007

Van de zomer een paar keer gegeten bij Aquarius het eten is uitstekend veel keuze vis en vlees vriendelijke bediening en erg hondvriendelijk.Voldoende keus aan lekkere wijnen. De ligging is natuurlijk uniek aan het haringvliet en je kunt er heerlijk buiten of binnen zitten.Het eten is vers dat proef je zoals ook de bijgerechten, er is zelfs een menu voor de hond dus hondeneigenaren ik zou er eens gaan kijken, echt een aanrader.
Vaak wisselende dagmenu's voor een hele schappelijke prijs.We zullen ook volgend jaar blijven komen. Aquarius van nu is niet meer te vergelijken zoals het vroeger was ik denk zelfs het beste restaurant in de vesting. Zeker als het om prijs-kwaliteit verhouding gaat !

Proever68138 Proever68138 28 november 2007

Vaak wisselende dagmenu's voor een hele schappelijke prijs.We zullen ook volgend jaar blijven komen. Aquarius van nu is niet meer te vergelijken zoals het vroeger was ik denk zelfs het beste restaurant in de vesting. Zeker als het om prijs-kwaliteit verhouing gaat !

Proever61679 Proever61679 11 juni 2007

We hebben zondag heerlijk gegeten. De locatie blijft altijd geweldig. Vooraf hadden we kreeft met pasta en garnalen piripiri, hoofdgerecht was sliptong en speenvarken. Het was echt heerlijK!. Bediening is vriendelijk en er zit genoeg tijd tussen de verschillende gangen.

Geef zelf je mening over Aquarius