| Activiteiten | Eetcafé, Catering, Wijnbar, High tea |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | |
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Eten was prima; we hadden Lamsbout met als bijgerecht een koolsalade; die combinatie was echt top! De lamsbout zelf was op en top bereid; Bediening was ronduit slecht! Mevrouw wist niets van de kaart, noch van ingrediënten, bieren, wijnen etc. Het enige antwoord was:'Dat weet ik niet'; Toen ik mijn beklag ging doen bij de eigenaar, kreeg ik als antwoord dat wij direct maar moesten afrekenen en vertrekken, want wij waren te vrolijk voor 4 mei... Het dessert werd net gebracht, maar dat moest maar terug naar de keuken... Gastvrijheid staat blijkbaar niet hoog in het vaandel bij dit restaurant. :-(
Gegeten op: 4 mei 2013.Heerlijk gegeten in een gezellig café! De passende wijnen zijn zoals de naam al zegt, zeer passend. Smaakvol en heerlijk gewoon. De verhouding tussen de prijs en de kwaliteit is goed. De smaak van het eten is varierend maar ben altijd tevreden.
Gegeten op: 6 maart 2013.
Op vrijdagavond zonder reservering komen binnenvallen en even gewacht aan een tafel bij de bar, tot er een tafel vrij kwam in het gezellige restaurant (aan ons de keuze of we wilden wachten, of aan de tafel bij de bar wilden eten).
Heerlijk gegeten, we kregen echt het gevoel dat de mensen van Vrouwenpoort graag _Iets Goeds_ willen neerzetten, zowel vwb. het eten als de aankleding van de zaak. zowel de gerechten als de aankleding waren traditioneel en kwalitatief top. De bediening was informeel en kwam heel vriendelijk en gastvrij op ons over.
Ik zou willen zeggen "gewoon goed" maar het was zo goed dat het niet gewoon was...
Om aan iens.nl vereisten te voldoen hierbij een opsomming van wat we gegeten hebben, ik had een heerlijke eendenborstfilet, voorafgegaan door Gamba's en mijn vrouw was (en is nog steeds) enthousiast over de winterse vissoep als vooraf. Haar hoofdgerecht was het tournedos wildzwijn. Heerlijk en te veel voor haar, dus die heb ik ook nog even geproefd...
Na een week Wadden op de terugweg gekozen hier te gaan eten. Mooi sfeervol authentiek restaurant, erg vriendelijk personeel en vooral genoten van het eten. De fryslan stoofpot van de speciale herfstkaart was heerlijk, net als het vanille-ijs dessert (portie van twee) en de cappuccino ('diner') zelden lekkerder geproefd. Bovendien prima prijzen. We komen hier graag nog eens terug.
Gegeten op: 19 oktober 2012.De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.
Op onze 1ste boot vakantiedag naar de Vrouwenpoort geweest. De ontvangst verliep wat stroef, waarschijnlijk door een luidruchtige groep buiten die later tijdens het eten binnen, de sfeer er niet beter op maakte. Bediening en aandacht was later prima en hartelijk. Na een heerlijk tappas plankje een overheerlijke beppes sukadestoof en lamsstoofpotje het buikje vol! Kwaliteit uitstekend en hoeveelheid ook. Zeker een aanrader en komen vast nog eens terug.
Schrijf zelf een recensie over De Vrouwenpoort
Schrijf hieronder je recensie over De Vrouwenpoort. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.