donnabo 22 mei 2012 | |
Met 6 pers. een daghap genomen voor €9.95 p.p. incl saladebuffet.
Lorrem 7 april 2012 | |
Gegeten op vrijdagavond en waren de enige gasten.... Vlees sate en stoofpotje flauw van smaak evenals de rest. Zelfs de friet erg flauw, de opgebakken aardappels smaakten nergens naar en de groente idem... Als je iets probeert dan weet je het maar hier nooit weer. |
Proever44885 7 augustus 2011 | |
Het was gewoon niet zo goed. Vet eten. Geen groenten. Bij navraag bleek dat we van de saladebar zelf sla moesten halen. Saladebar was fantasieloos en sommige salades volgens mij niet zelfgemaakt. Eten was flauw van smaak. |
joertje 17 maart 2010 | |
Vorige week overheerlijk gegeten.
escoffier 12 juni 2009 | |
Helaas, de overgang naar het nieuwe management is geen verbetering. Zowel eten als bediening zijn een schaduw van wat het was. De kaart is fantasieloos en het geserveerde eten is al niet veel beter. Hier komen we niet meer. |
Koossie 1 mei 2008 | |
Kwamen hier onverwacht binnen na een wandeling in de omgeving, daarom waren we er vroeg. Goede vriendelijke bediening. Prijs kwaliteit van wat we gegeten hebben was heel goed.Toen we weggingen was het restaurant helemaal vol. |
Proever72256 6 maart 2008 | |
Heb laatst weer heerlijk gegeten bij Touché. Romantisch bij de haard, eindelijk weer een tentje zonder de eeuwige saté schnitzels en spare-ribs top ... jongens tot snel |
Proever68433 3 december 2007 | |
Lekker gegeten voor een schappelijke prijs, spontane bediening en een leuke entourage.
basenester 21 oktober 2007 | |
Leuk restaurant. Leuk dat een gang altijd dezelfde prijs is ongeacht welk gerecht je van die gang kiest. Toen wij aankwamen was het helemaal afgeladen dus even aan de bar wachten tot er aan tafeltje vrij kwam. Maar we hadden dan ook niet gereserveerd. Het wildstoofpotje is echt heerlijk. Een echte aanrader dus.
Proever53147 9 december 2006 | |
We wilden jullie bedanken voor een ontzettend gezellige avond.
Geef zelf je mening over Touche