| Keuken | Hollands & Mediterraan |
| Openingstijden | 10.00-21.00, za vanaf 12.00, zo vanaf 11.00, ma gesloten Meld dit restaurant als niet meer open » |
ANB 16 mei 2010 | |
Vandaag op weg naar onze wandeling hier beland voor een late lunch. Op het terras in de zon werden we snel en zeer vriendelijk benaderd door de bediening. Lekker gegeten voor een nette prijs. Leuke plek. |
Pieternella 6 april 2010 | |
Gisteren voordat we aan een wandeling begonnen hebben we een kopje tomatensoep gegeten in dit zéér oubollige restaurant. De hoeveelheid soep was wel erg weinig t.o.v. de prijs die er voor gevraagd werd. Zeker als die smaakt naar soep uit blik die te lang op het vuur heeft gestaan, zo zout. Tot overmaat bleek de boter in de kuipjes (geserveerd bij het stokbrood) over datum te zijn. De bediening was niet ervaren en adequaat genoeg om onze klachten te verhelpen c.q. te beantwoorden. Jammer hoor. |
FeinschmeckeRR 9 augustus 2009 | |
We gingen voor de "onbeperkte gamba's". Gewoon uitstekend! Lekker op het terras. In eerste instantie duurde het een kwartier voordat we werden opgemerkt door de niet attente serveerster. Daarna heeft haar mannelijke collega het ruimschoots goedgemaakt. Gamba's uitstekend gemarineerd goed formaat, de aioli uit de emmer en de frietjes wat slap. Maar zeker voor herhaling vatbaar. Wat zelfgemaakte saus en een bakje salade frissen het wellicht nog meer op. AANRADER, je zou het daar niet verwachten. |
FeinschmeckeRR 13 juli 2009 | |
We gingen voor de "onbeperkte gamba's".
Proever2893 22 juli 2008 | |
Dit was vroeger een klassieke dagzaak voor een uitsmijter of biefstuk met brood, bekend als busstop en vanwege recepties en feesten. Sinds een paar jaar heeft men de naam omgedoopt in d'Arthuizen ("de kunst van lekker eten") en ook de kaart gerestyled..
Geef zelf je mening over Darthuizen