7.5
Toon telefoonnummer (0343) 453 041

KeukenHollands & Mediterraan
Openingstijden10.00-21.00, za vanaf 12.00, zo vanaf 11.00, ma gesloten

ANB ANB 16 mei 2010

Vandaag op weg naar onze wandeling hier beland voor een late lunch. Op het terras in de zon werden we snel en zeer vriendelijk benaderd door de bediening. Lekker gegeten voor een nette prijs. Leuke plek.

Pieternella Pieternella 6 april 2010

Gisteren voordat we aan een wandeling begonnen hebben we een kopje tomatensoep gegeten in dit zéér oubollige restaurant. De hoeveelheid soep was wel erg weinig t.o.v. de prijs die er voor gevraagd werd. Zeker als die smaakt naar soep uit blik die te lang op het vuur heeft gestaan, zo zout. Tot overmaat bleek de boter in de kuipjes (geserveerd bij het stokbrood) over datum te zijn. De bediening was niet ervaren en adequaat genoeg om onze klachten te verhelpen c.q. te beantwoorden. Jammer hoor.

FeinschmeckeRR FeinschmeckeRR 9 augustus 2009

We gingen voor de "onbeperkte gamba's". Gewoon uitstekend! Lekker op het terras. In eerste instantie duurde het een kwartier voordat we werden opgemerkt door de niet attente serveerster. Daarna heeft haar mannelijke collega het ruimschoots goedgemaakt. Gamba's uitstekend gemarineerd goed formaat, de aioli uit de emmer en de frietjes wat slap. Maar zeker voor herhaling vatbaar. Wat zelfgemaakte saus en een bakje salade frissen het wellicht nog meer op. AANRADER, je zou het daar niet verwachten.

FeinschmeckeRR FeinschmeckeRR 13 juli 2009

We gingen voor de "onbeperkte gamba's".
AANRADER, je zou het daar niet verwachten.

Proever2893 Proever2893 22 juli 2008

Dit was vroeger een klassieke dagzaak voor een uitsmijter of biefstuk met brood, bekend als busstop en vanwege recepties en feesten. Sinds een paar jaar heeft men de naam omgedoopt in d'Arthuizen ("de kunst van lekker eten") en ook de kaart gerestyled..
Vorige week met de familie de lunch gebruikt en het was ronduit slecht: De bediening was traag - consistent van begin tot einde... Slechts twee tafels op het terras en een binnen - de meisjes waren vooral druk met elkaar. De twee belegde bruine bollen waren fantasieloos, dun belegd en met smaakloze ingredienten - klein bovendien (E 6.50 per stuk). Onze kinderen hadden zin in pasta en dat werden twee borden opgewarmde smurrie met een schaaltje tomatensap erbij die even in de magnetron was geschoven (E 6.50 per portie). Samen met een paar drankjes ruim E 40 verder voor een slechte lunch. Jammer.

Geef zelf je mening over Darthuizen