6.3
6.4

KeukenItaliaans
Openingstijden16.00-23.00, zo vanaf 14.00, ma gesloten

fabien fabien 10 maart 2012

het eten is goed, maar je moet te lang wachten, het personeel is niet goed georganiseerd, ik was hier vorig jaar `s was een zeer goede en attente serveerster, maar nu is er niet meer, Nu dienst laat te wensen.

jettyi jettyi 7 februari 2012

We zijn hier meerder malen gaan eten. Wat er eerder gemeld staat klopt, de afhaal pizza's kunnen nog wel eens sneller de deur uitgaan dan dat ze op je bord komen. Onze ervaring zijn gebaseerd op meerdere bezoeken aan hun restaurant. Wij komen altijd terug voor de heerlijke pizza's en nemen dan ook het dan ook op de koop toe dat de afhaal pizza's sneller zijn. Het personeel wisselt, de een zet zich voor 200 procent in terwijl de ander wel 200 procent wil geven maar omdat ze de taal niet spreekt het erg onhandig overkomt. Wij reserveren nooit en proberen altijd na de spits te komen. Maar niet te laat anders is de vis voor op de pizza op. Al proberen ze daar wel de beste oplossing samen voor te vinden, dat is tot nu toe altijd goed uitgepakt.

Marcel58 Marcel58 4 februari 2012

Hier teruggekomen omdat we al eerder lekker gegeten hadden. Tweede keer zware tegenvaller:
Restaurant redelijk druk, kregen pas na 20 minuten de kaart aangeboden, en nadat we besteld hadden zijn we na bijna een uur wachten, zonder te eten vertrokken. Afhaalpiza's werden snel gemaakt en uitgeleverd, activiteit in restaurant vrijwel nihil. Als er al iets uit de keuken kwam, kwam het niet tegelijk. Wij waren niet de enige die zonder te eten vertrokken zijn. Kwaliteit van eten kan dan wel goed zijn, de organisatie laat zwaar te wensen over. Wij zullen hier zeker niet meer terugkomen.

Proever75497 Proever75497 18 mei 2008

Prima pizzaria om even wat te gaan eten. Wij waren met vier personen. Grote pizza's. Wij kunnen de taco pizza ook aanbevelen. Erg lekker

Proever38116 Proever38116 31 augustus 2005

De pizza taco is een echte aanrader. Verder een normale italiaan met een sfeerloze entourage

Geef zelf je mening over Il Giardino