| Keuken | Eetcafé |
| Openingstijden | Meld dit restaurant als niet meer open » |
Aja 5 mei 2012 | |
Echt zeer goed gegeten! Heerlijk asperges en de rib eye was om te zuigen, zo geweldig!!
ndew 9 juli 2011 | |
Ter ere van een speciale gelegenheid gingen we met z'n achten hier eten. Wat een goed restaurant!! Uitgebreide keuze en alles was heerlijk. Met liefde klaargemaakt en dat proef je! Een hapje vooraf én een amuse. Gevulde parelhoen is een aanrader, maar ook de lamskroon. Eigenlijk was alles erg goed. De chocolademousse die bij het toetje chocolade verwennerij hoort is een must voor alle chocoladeliefhebbers. Niet normaal zo lekker! De kok is een echte gastheer en verwelkomt je op een zeer warme en hartelijke wijze. Hij geeft je het idee dat je bij hem te eten bent en niet dat je zo maar ergens in een restaurant zit. Absoluut de moeite waard om voor naar Lage Zwaluwe te rijden!! |
elzamartin 21 augustus 2009 | |
Sinds kort heeft het restaurant een nieuwe kok. Deze kok kookt de sterren van de hemel, wat een passie! Alles is vers en huisgemaakt, een ware smaaksensatie. Een absolute aanrader. |
PieterS 9 juli 2009 | |
Sinds enkele maanden heeft dit Restaurant een nieuwe kok. Het eten is vers en de sauzen zijn zelfgemaakt, en dat is te proeven! De prijs-kwaliteit is daarmee uitstekend! Laatste keer hadden we Lamsrump met jus van gemarineerde knoflook. Zelfgemaakt cocosijs toe. De bediening is wat onervaren maar wel vriendelijk. |
Proever38678 23 februari 2006 | |
We hebben hier nu vier keer gegeten en het blijft een echte aanrader.
Geef zelf je mening over De Witte Zwaan