Vanavond naar de Brinhof gefietst, menuutje genomen, kippesoep met veel kip, lekkere malse kogelbiefstuk met champignons, voldoende bijlagen en een heerlijk toetje, ijs met boerenjongens, met 2 personen gegeten, allebei hetzelfde menu en 2 consumpties, totaal 66 euro, niet echt goedkoop maar wel SUPER gegeten!
Er hangt een gezellige sfeer, met regelmaat komen wij telkens weer terug zeker vanwege het uitstekende eten. komend jaar staat er op bepaalde dagen een palingrokerij en dan gaan we er weer heen want zo lekker heb je paling nog nooit gegeten.
Van buiten ziet het zaakje er heel leuk en gezellig uit. Echter binnen wordt je verblind door de hoeveelheid licht. Zeer ongezellig ingericht met oude aftanse spullen. De kaart is uiterst sumier. Het lijkt hier wel een belgisch drinklokaal. Maar de kwaliteit is slecht. Patat in oud vet gebakken en de cordon bleu smaakte ook naar oud vet. het kostte maar 35 euro, maar dat is toch zonde van t geld.