KeukenFrans
Openingstijden17.00-21.30

smikkeldier smikkeldier 19 september 2011

Zeer slechte onaardige bediening. Eten niets bijzonders, kan je thuis ook maken. Overigens niet vies.
Tuinkamer ziet er leuk uit, maar was steenkoud.
Vroeger vele malen beter en gezelliger. Ik kom er niet meer!

cincin225 cincin225 29 maart 2010

Kreeg teveel oude kaas over mijn capaccio. Het is de eerste keer dat ik carpaccio zo eet: met oude kaas!
De smaak van de kaas overtrof alles waardoor het niet echt in mijn smaak is gevallen. betreft mijn hoofdgerecht kreeg mijn tournedos niet medium, maar rood. Kreeg daarbij ook teveel saus. Ik vond het eten echt niet bijzonder. De groente die ik bij het hoofdgerecht kreeg, leek net IKEA diepvriesgroente. De gebakken krieltjes werden met teveel boter bereid. Het smaakte niet echt. Alleen het dessert was redelijk. Kortom geen aanrader voor een heerlijke culinaire avond.

Proever65813 Proever65813 3 juli 2008

Na een veelbelovende 8 op de site van Iens, zijn wij de Maas overgestoken om dit restaurant te bezoeken. Maar de kaart belooft echter niet echt iets inspirerends en de opgediende gerechten waren totaal fantasieloos. De bonbon van gerookte heilbot was gevuld met een aantal saladeblaadjes een kappertje en een stukje augurk, zonder enige dressing. De hoofdgerechten, in roomboter gebakken zeetong en tournedos, was precies wat het was, wel smaakvol maar slecht gekruid en met minimale garnituur, waarvan twee aardappelbereidingen. Waarom niet een lekkere frisse salade i.p.v. de frietjes of krieltjes? Maar het dessert was pas echt om te huilen! De proeverij van nagerechten bestond uit een profiterole, een petit-fourtje, een bolletje mokka-ijs en 3 aardbeien met een toefje slagroom. Heel teleurstellend bleek deze proeverij niet eens te bestaan uit gerechtjes van de kaart, maar een bijeengeraapt zooitje en niet eens huisgemaakt. Bij het uitserveren van dit nagerecht vroeg mijn tafelgenoot wat het precies was. De serveerster reageerde verongelijkt met het woord "Lekker!" en ze liep meteen weg. We riepen de dame in kwestie terug en wilden weten wat er nu op het bord lag. Ze antwoorde met de wedervraag; "Wat denkt u zelf?". En hier moest wel een fors supplement voor betaald worden en dit gold ook voor de hoofdgerechten. In totaal moesten we een malse € 99,- afrekenen. Dit stond absoluut niet in verhouding met wat we kregen, aangezien we een aantal weken eerder dit zelfde bedrag hadden afgerekend voor een voortreffelijk 3-gangen Bib Gourmandmenu in een ander restaurant. Op diverse plekken in het restaurant hing er een mededeling dat er werd gezocht naar een "Restaurantmanager met flair", ik hoop dat deze snel wordt gevonden, want op dit moment is dit restaurant aan de Maas eerder een stuurloos schip. De service lijkt werkelijk waar nergens naar. De bar was voorzien van een megagroot projectiescherm die pal voor de deuren stond die toegang gaven aan het restaurantgedeelte. Later bleek dat de andere bezoekers daarop gezamelijk en nogal luidruchtig de EK-voetbal wedstrijden kon volgen. Bij het asociale af werd er luid geprotesteerd toen wij het restaurantgedeelte verlieten en voor het projectiescherm langs liepen, ook al was dit de enige manier om dit gedeelte te verlaten. Sorry, maar volgens mij moet Prince-Heerlijk zich eens goed achter de oren krabben en bedenken of ze een buurtkroeg of een restaurant willen zijn. Wat ons betreft dus ver onder de maat en voor iedereen een ontzettende afrader.

Proever5703 Proever5703 3 juli 2003

Zittend in de serre kijk je uit over een deel van de Maas. De bediening is zeer vriendelijk, gastvrij en denkt mee met de kinderen.
De kaart biedt zowel vlees als vis. De gerechten waren erg smakelijk, niet te veel zodat een dessert niet te versmaden is. Al met al gezellig, lekker en een bijzondere stek aan het water. Er kan ook buiten op het terras gegeten worden.

Geef zelf je mening over Prince-Heerlijk