| Keuken | Frans |
| Huiswijn per fles | €16.50 |
| Huiswijn per glas | €2.75 |
| Openingstijden | 17.00-21.30 Meld dit restaurant als niet meer open » |
smikkeldier 19 september 2011 | |
Zeer slechte onaardige bediening. Eten niets bijzonders, kan je thuis ook maken. Overigens niet vies.
cincin225 29 maart 2010 | |
Kreeg teveel oude kaas over mijn capaccio. Het is de eerste keer dat ik carpaccio zo eet: met oude kaas!
Proever65813 3 juli 2008 | |
Na een veelbelovende 8 op de site van Iens, zijn wij de Maas overgestoken om dit restaurant te bezoeken. Maar de kaart belooft echter niet echt iets inspirerends en de opgediende gerechten waren totaal fantasieloos. De bonbon van gerookte heilbot was gevuld met een aantal saladeblaadjes een kappertje en een stukje augurk, zonder enige dressing. De hoofdgerechten, in roomboter gebakken zeetong en tournedos, was precies wat het was, wel smaakvol maar slecht gekruid en met minimale garnituur, waarvan twee aardappelbereidingen. Waarom niet een lekkere frisse salade i.p.v. de frietjes of krieltjes? Maar het dessert was pas echt om te huilen! De proeverij van nagerechten bestond uit een profiterole, een petit-fourtje, een bolletje mokka-ijs en 3 aardbeien met een toefje slagroom. Heel teleurstellend bleek deze proeverij niet eens te bestaan uit gerechtjes van de kaart, maar een bijeengeraapt zooitje en niet eens huisgemaakt. Bij het uitserveren van dit nagerecht vroeg mijn tafelgenoot wat het precies was. De serveerster reageerde verongelijkt met het woord "Lekker!" en ze liep meteen weg. We riepen de dame in kwestie terug en wilden weten wat er nu op het bord lag. Ze antwoorde met de wedervraag; "Wat denkt u zelf?". En hier moest wel een fors supplement voor betaald worden en dit gold ook voor de hoofdgerechten. In totaal moesten we een malse € 99,- afrekenen. Dit stond absoluut niet in verhouding met wat we kregen, aangezien we een aantal weken eerder dit zelfde bedrag hadden afgerekend voor een voortreffelijk 3-gangen Bib Gourmandmenu in een ander restaurant. Op diverse plekken in het restaurant hing er een mededeling dat er werd gezocht naar een "Restaurantmanager met flair", ik hoop dat deze snel wordt gevonden, want op dit moment is dit restaurant aan de Maas eerder een stuurloos schip. De service lijkt werkelijk waar nergens naar. De bar was voorzien van een megagroot projectiescherm die pal voor de deuren stond die toegang gaven aan het restaurantgedeelte. Later bleek dat de andere bezoekers daarop gezamelijk en nogal luidruchtig de EK-voetbal wedstrijden kon volgen. Bij het asociale af werd er luid geprotesteerd toen wij het restaurantgedeelte verlieten en voor het projectiescherm langs liepen, ook al was dit de enige manier om dit gedeelte te verlaten. Sorry, maar volgens mij moet Prince-Heerlijk zich eens goed achter de oren krabben en bedenken of ze een buurtkroeg of een restaurant willen zijn. Wat ons betreft dus ver onder de maat en voor iedereen een ontzettende afrader. |
Proever5703 3 juli 2003 | |
Zittend in de serre kijk je uit over een deel van de Maas. De bediening is zeer vriendelijk, gastvrij en denkt mee met de kinderen.
Geef zelf je mening over Prince-Heerlijk