De service was van zeer goed. Jammer van de twee haren in m'n eten.
Er werkte maar 1 meisje in de bediening en soms hielp iemand mee met hun uitdelen van de gerechten. Ondanks dit was de bediening van zeer hoge kwaliteit. Eten was lekker, maar toen ik tot twee keer toe een haar ondekte (bij de eerste dacht ik dat deze heel misschien nog van mij kon zijn....maar de twee zag er geheel anders uit dan mijn haren...) had ik toch wat minder zin om mijn gerecht geheel op te eten. Kan gebeuren en het restaurant zag er verder ook keurig uit, dus ik denk dat ik die ene tussen de duizend gerechten had waar er per ongeluk een haar in is gekomen, want verder: Goede prijs-kwaliteit verhouding..prima restaurant.
Onlangs met vrienden lekker gegeten, hier komen wij zeker nog een keer terug. Wij werden zeer vriendelijk geholpen en het eten was goed op smaak, en dat tegen een goede prijs.
Gisteravond met twee vrienden gegeten. Het eten was prima en de bediening zeer vriendelijk. Het was de eerste keer en voor herhaling vatbaar. Tot we bij Galle en Galle ontdekten dat ze de goedkoopste wijn Mooi Fonteyn, Droësteen 2010 a 3 euro schenken, maar we dan wel 18 euro voor betalen. Meer dan 6x de (inkoop)prijs vind ik klanten afzetten.
Jammer. Met een 8.1 als cijfer had ik veel meer van deze Thai verwacht. Voor de echte Thai-food liefhebber zijn er betere plekken in de buurt. Bediening niets op aan te merken, maar saaie smaken en verlepte garnituur. Helaas.