1 2 3 ouder »

kiki28 kiki28 2 maart 2012

Ik was er afgelopen zondag en dan heb je heel gezellig een leuke zanger. Je zit daar erg gezellig aan de bar met een lekker bittergarnituur en iedereen gaat leuk dansen. Top gewoon. Waar heb je dat nou jong en oud even gezellig die uit hun plaat gaan.

Mosselman01 Mosselman01 7 november 2011

Gisteren weer eens gedineerd in Klein Kalfje. Heb er met mijn 2 zonen uitstekend gedineerd
gewoon menu genomen, heerlijke carpaccio, 3 smakelijke sliptongen en dame blanche toe.met lekkere frietjes, tuinbonen, puree en prima fles wijn. menu 35 euro, fles wijn 27,50 En na afloop gezellig aan de bar nog wat gedronken met prachtig optreden van Sylvia, op zondagavond is Klein Kalfje echt aanrader en Wim en Netty zijn prima gastheer/gastvrouw.
Hans Mosselman.

lexpekel lexpekel 5 oktober 2011

Wij hebben met 9 persoen t.g.v. een 65 jarige verjaardag
uitstekend gegeten, waarbij opviel de vele groentes
en heerlijke frietjes die geserveerd werden bij de diverse hoofdgerechten na keuze van een ieder vooraf gegaan door een keuze uit gerookte zalm, een uitstekende tomatensoep en als dessert een fantastich grand dessert.
Verder viel eveneens de zeer prettige bediening op waarbij de gastvrouw en gastheer een fantastische bijdragen hebben geleverd.
De ambiance in het Klein Kalfje is uniek !
Dus een zeer aan te bevelen gelegenheid om zich te laten verwennen voor een diner en of feestje !!!!
Lex Pekel

driethoop driethoop 14 augustus 2011

De prachtige plek aan het water belooft een feest te worden voor de zintuigen. Helaas geldt dat alleen voor de ogen. Het eten is ronduit slecht. een salade van geitenkaas met oude blaadjes sla, komkommer die al een week in het azijn heeft liggen wachten, en aan elkaar gekoekte pijnboompitten. Vis die gefrituurd lijkt en later in de magnetron warm is gemaakt. Je betaald veel te veel voor wat je krijgt. Ja alleen het uitzicht is de moeite waard. En de bediening is vriendelijk.

Mirabeldehaan Mirabeldehaan 9 augustus 2011

Goed en veel eten. Aardig, behulpzaam en alert personeel.Je kan binnen, buiten, in de serre of op het terras zitten op een goede locatie. Alles keurig. Ik heb in ieder geval een top verjaardag gehad in dit restaurant en in het bargedeelte!

Sofie_Immers Sofie_Immers 2 augustus 2011

Na al zo vaak hier geweest te zijn toch maar eens besloten om een reactie op iens te geven. Afgelopen vrijdag (29-7) ben ik met mijn mijn man hier gaan weer eens gaan eten. Het weer was niet optimaal dus besloten we om een tafeltje binnen te vragen. Dit was geen probleem en we kregen een tafeltje aan het raam. De jongen naam zoals het hoort onze jassen aan. (helaas moesten we die aan in juli) Buiten de kaart waren mosselen dus die beloten we beiden te nemen en als voorgerecht een spiesje van ossehaas en coquille deelden we samen. Heerlijk gegeten en goed bediend, terwijl de hele zaak vol zat. Volgende keer als het weer het toelaat maar weer op het waterterras!

robert1209 robert1209 3 maart 2011

lekker uit eten geweest met mijn partner,de ligging van het restaurant is helemaal goed.
De bediening is vriendelijk en behulpzaam naar de keuze van het menu,de keuken is erg goed bezig,we hebben heerlijk gegeten en komen zeker nog eens terug maar dan metvrienden en of kennissen

A Dalenveen A Dalenveen 20 februari 2011

Vreselijk! Een collega Iens commentator heeft het erover dat als vegetarier hij nog nooit zo slecht gegeten heeft. Maar mijn Partner bestelde een groot stuk rood vleesch wat afschuwelijk was. De saus een en al ranzigheid. Mijn vlees tot 2x toe teruggestuurd want wilde het medium rare kreeg een schoenzool met verbrandsmaak. Daarnaast duurde het eeuwen voordat het terugkwam, en vroegen wij iets meer sla en een mandje brood om wat te eten te hebben ondertussen, dit stond natuurlijk prompt op de rekening!
Bah wat een onzin. En nog peperduur ook ! slechter dan slecht.

iDenis iDenis 20 november 2010

Ik lunch hier geregeld en ben altijd erg tevreden. Voor de lunch zijn de gerechten prima en altijd lekker. De bediening is altijd correct en de sfeer is prima. De plek is subliem, zo aan de Amstel en dicht bij Amsterdam. In de zomer is er een heerlijk terras aan het water. Ik lunch dagelijks buiten de deur en ben redelijk kritisch. Ik kom hier altijd graag en ga binnenkort eens voor het diner. Lijkt mij het niveau eetcafe met dito prijs. In de setting zoals ik dat ken lijkt mij dat niet verkeerd.

GerardPL GerardPL 15 november 2010

Tijdens het terrasseizoen immer een terugkerende bezoekplaats. De bitterballen zijn er heerlijk bij een koel biertje. Maar ook de menukaart is niet te versmaden, afgezet tegen de prijs die je er voor betaalt. Geen topper, maar wel waar voor je geld in deze klasse en dat alleen al is vrij uniek in amsterdam. Naarmate het drukker wordt en ingrediënten opraken wil de keuken nog wel eens "creatief" worden, maar dat doet niets af aan de kwaliteit. De wijnkaart kan uitgebreider, maar daar wordt aan gewerkt. Verder is de rookkamer met uitstekende humidor beslist het vermelden waard. Als je je niet stoort aan het type foute auto's op de parkeerruimte en de bijbehorende berijders dan heb je hier een prima tijd. Als laatste een compliment voor de truffelsoep van een tijdje terug, werkelijk subliem.

1 2 3 ouder »

Geef zelf je mening over Café-restaurant Klein Kalfje