22 recensies

24 maart 2013

Vanavond met 29 personen buffetje gehad bij Cucaracha. Paar weken van te voren alles met de eigenaar geregeld. Witvis, spareribs, iets met kip, garnalen, chili con carne en saladae er bij. Verder rijst met bonen en frites. Na een klein toetjesbuffet. Allemaal prima verzorgd met een redelijke prijs. Vriendelijke bediening, ontzettend leuke bovenruimte, precies goed voor mijn gezelschap. Iets om aan te denken als je in Zwolle bent.

Gegeten op: 24 maart 2013.
brink100
brink100

17 februari 2013

De service was goed, vooraf een bord tortilla chips met dip. Cocktail vond ik waterig. Als hoofd de drie amigo's ; 3 verschillende burrito, taco en nog iets met vlees. Die vond ik het minst lekker. De taco met kip en kaas was erg zacht en mild/lekker gekruid.

Gegeten op: 15 februari 2013.
ww
ww

16 februari 2013

De service is hier atijd gewedig! Zeer vriendelijk en ze leggen altijd goed uit wat je op je bord hebt. Wij nemen meestal het "El Gusto" menu en zijn nog nooit teleurgesteld. De cheesecakes zijn ook altijd heel erg lekker! En natuurlijk de cocktails, of je nu met of zonder alcohol neemt, alle versies zijn lekker.
Absoluut 1 van de favorieten in Zwolle.

Gegeten op: 29 september 2012.
irina2
irina2
Proever

31 augustus 2012

Ik heb hier gegeten met een vriendin. Begonnen met een heerlijke Margaritha limone, ijskoud met precies de goede verhoudingen. Daarbij kregen we van het huis nachos met pittige peperdip en verse tomatensalsa. Echt lekker, maar dat was dan ook het culinaire hoogtepunt van de avond.

Ik heb de 'tres amigos' gegeten, drie verschillende soorten burritos. Bij een Mexicaans restaurant verwacht ik dan iets lekkers, dit is toch hun specialiteit. Één burrito was interessant, met een ietwat zoetig tomatensausje, maar het geheel was werkelijk bedroevend. De twee andere burritos waren veel te zout, met een ondefinieerbare vulling. De rijst was gortdroog, en ook heel erg zout. De bijgeserveerde coleslaw miste elke smaak. De kwaliteit van het diner (zelfs rekening houdend met de prijs) was werkelijk bedroevend.

Service en decor zijn helemaal in orde. Het restaurant is gezellig ingericht, het personeel is vriendelijk en de bediening is snel. De keuken heeft alleen duidelijk extra aandacht nodig.

Gegeten op: 30 augustus 2012.
K_Haar
K_Haar
Deze gebruiker is ingelogd via Facebook

De onderstaande recensies hebben een afwijkend uiterlijk, omdat ze zijn ingediend in het oude systeem. Bekijk hier wat er is veranderd.

1 mei 2012

Mijn meest favoriete restaurant in Zwolle. Wij komen hier al meerdere jaren en het is altijd goed. De spareribs zijn de beste die ik ooit ergens heb gehad en ik blijf onder andere hiervoor dan ook terugkomen. De bediening is ongelooflijk vriendelijk en attent. Heb je een vraag of wens en het wordt gelijk voor je geregeld. Niets is te veel!! Super aanrader!!

ron14
ron14
Topproever

17 oktober 2011

Tsja, wat kan ik zeggen. Leuk decor?

-Muziek was slecht en overheersend
-Bediening (hoewel bedreven!) erg traag
-Eten:
Voorgerecht was lekker, zalmwrap, bitterballen en een pita met pittige kaas
Hoofdgerecht was smakeloos: spareribs waar niets aan te kluiven viel (je kunt ook zeggen dat 't hoort ja) en zonder smaak maar met vet, Gamba's die overal naar smaakte behalve garnaal, Koolsla...nouja, koolsla... en een aardappelpuree die meer weghad van een custardpudding met groente
-Nagerecht: Wat klónk dat toch lekker (wederom complimenten voor de bedrevenheid van de bediening!)! een Bananenmousse met karamel en wat niet. Waar het op neerkwam was een stuk plastic vermomd als karamel die ook nergens naar smaakte, de bananenmousse was meer gesneden en half geprakte zure banaan. Fijn uiteten!

Absoluut geen aanrader dus.

daniël12345678910
daniël1234...

19 januari 2011

Grappig decor en heerlijke spareribs. Het vlees viel van de botten, zoals het hoort! Gerechten van mijn tafelgenoten vond ik niet zo spannend maar prima. Cheesecake dessert was ook lekker!

IreneK
IreneK

11 november 2010

De nieuwe menukaart is echt fantastisch. Zeer gevarieerd en echt mexicaans. De bovenverdieping is niet aan te raden, erg ongezellig. Beneden erg goed en uitgebreid kunnen eten voor 70 eurie (2 pers)

petermanus
petermanus

25 oktober 2010

We hebben 19-10-2010 hier gegeten nadat ik het restaurant uitgezocht had op het feit dat ze glutenvrij zijn. Wij hebben iemand in het gezelschap die geen tarwe, geen pinda en geen soja mag en dit was geen probleem toen ik daarover telefonisch navraag had gedaan. Inderdaad bood de kaart verschillende mogelijkheden om toch goed te eten. De bediening was vlot, grappig,gezellig en kon ons goed adviseren. Zaak is erg leuk ingericht en echt een aanrader.

janetta
janetta

24 april 2010

Lekker gegeten in een ongedwongen sfeer. Zeer gastvrije bediening, je voelt je gelijk thuis. Ook de uitleg over het fajitas eten was erg duidelijk en daardoor zeker de moeite van het proberen waard. Mijn tafelgenoot was ietwat teleurgesteld door de zwaardvis die hij besteld had. Ook het op zeepsop lijkende drapje kon zijn goedkeuring niet wegdragen. Door mijn grote portie en de mogelijkheid meer fajitas te bestellen toch samen lekker gegeten. Verder erg leuk voor relatief weinig geld.

Liliath666
Liliath666