MarieJoseG 18 november 2011 | |
Overheerlijke pizza's, goede pasta's en salades. Zeker de moeite waard en betaalbaar! |
e.l.s. 4 november 2007 | |
De kwaliteit van het eten is erg wisselend. Ik heb hier nu een paar geten. Pas hier ook vleesgerechten besteld. Aangezien de kip nogal droog was, houden wij het bij pasta's(eerder goed gegeten). Ook de extra's waren karig(te weinig aardappeltjes, sla en groente en geen kruidenboter). Ook de inrichting is aan onderhoud toe. Wel een goede bediening en rolstoelvriendelijk. |
Proever59712 18 april 2007 | |
Met mijn familie heb ik in La Toscana gegeten en dat is me erg goed bevallen. We hebben heerlijk gegeten en iedereen (jong en oud) kon iets lekkers kiezen door de grote verscheidenheid aan gerechten. Zelf nam ik een simpele pasta, maar mijn familie vond de vleesgerechten en de pizza\'s ook heerlijk. Ik snap niet hoe het kan dat een vorige gast de komkommersalade niet lekker vond, want bij ons waren de komkommer en de salade hartstikke vers!
Proever59486 11 april 2007 | |
Echt een heel leuk restaurant. Grote keuze uit pizza\'s, pasta\'s en andere gerechten. De ijs met koffie is ook de oplossing voor de keuze tussen een dessert of koffie! ik kom zeker terug bij La Toscana! |
Proever59462 10 april 2007 | |
Niet alleen is het eten er heerlijk, de bediening de sfeer alles is er perfect. een sterke aanrader voor een avondje uit eten in zwolle.
Proever59445 10 april 2007 | |
Zeer vriendelijke bediening/service. Eet er geregeld met collega\'s uit Italie, die het inmiddels tot hun Zwolse favoriet hebben gekozen, met name door de relaxte sfeer en het feit, dat ze qua eten en kaart \'aan hun trekken komen\'. De hele ambiance dus. |
Proever59396 9 april 2007 | |
Voor een leuk avondje uit en tafelen ga je naar La Toscana. Een uitgebreide kaart met lekkere gerechten, goede bediening en een uitstekende prijs en kwaliteitverhouding. Ga zo door. |
Proever59307 7 april 2007 | |
De pizza\'s waren italiaans goed (uitstekend). Ik en mijn collega\'s waren erg tevreden in dit gastvrije, prima restaurant. Geen lange wachttijden, prima service, enorm lekker eten en gezellig personeel. Gaan we zeker nog een keer heen! |
Proever58455 20 maart 2007 | |
Alle opmerkingen hier ten spijt, maar dit is alles behalve een Italiaans restaurant. We begonnen met een komkommersalade en een plateau italiaanse vleeswaren. De salade bestond uit een berg krulsalade met daarop plakjes komkommer en een paar stukjes mozarella. Dit smaakte helemaal nergens naar. Verder wist men niet watvoor mozarella er werd geserveerd. De vleeswaren bevatte zelfs Spaanse vleeswaren die allemaal nog slechter smaakte dan voorverpakte vleeswaren van de supermarkt. Een klacht hierover werd beantwoord met \'bedankt\' en verder niets. Het hoofdgerecht bestond uit een redelijk stukje vlees met een saus erover waar je bijna een week van kon eten en die werkelijk niets met Italie te maken heeft. Dit had het niveau van een cafehap...zoals biefstuk met pepersaus, kaassaus enz. Eigenlijk maakt het niet zoveel uit wat je bestelde...de saus kon overal over. Dit restaurant is een absolute AFRADER! |
Proever42802 13 april 2006 | |
Ik vind dat La Toscana een van betere Italiaanse restaurants in Zwolle om zijn sfeer en bediening en menu.Ik heb Ravioli in brodo soep geprobeerd >(HEERLIJK) Pizza was UITSTEKEND. Mijn vriend heeft Bistecca pepe crema geprobeerd, PRIMA vlees gerecht (kwaliteit en smaak). La Toscana is een aanrader !!!! Ik ben een vaste klant en kom ik al jaren en altijd heel erg goed. PERFECT |
Geef zelf je mening over La Toscana