KeukenThais, Vegetarisch & Vis
Bijzondere kenmerken Fris verdient een flesje

Dit zijn de smaken zoals je ze kent uit Thailand: vers, rijk en onmiskenbaar oosters. Vooraf is de combinatie van verschillende voorgerechtjes een aanrader en bij het hoofdgerecht is het slim aan te geven hoe pittig je het hebben wilt. De gerechten worden namelijk goed aangepast aan de wensen van de gasten. Voor een lange avond tafelen is dit niet de beste plek aangezien de gangen zich nogal snel opvolgen, maar door de gastvrije en plezierige bediening is dit zeker het juiste adres voor een geslaagd exotisch etentje!

Parvati Parvati 24 maart 2012

Het eten bij Bai Yok is erg lekker. Het is kraakvers en met aandacht gemaakt. Ik ben vooral gek op de Thaise kippensoep (volgens mij Tom Ka Khai). Ik heb deze soep nog nergens zo lekker gegeten als bij Bai Yok. Ook de groene curry met varkenshaas is erg goed, maar dat geldt eigenlijk voor alle gerechten die ik er heb gegeten. Ze hebben ook een afhaal met een open keuken. Daar is het eten goedkoper maar net zo vers en net zo lekker. Het is niet echt goedkoop maar je proeft wel echt de smaken van Thailand. Leuk ook dat ze workshops geven.

Koningsgerecht Koningsgerecht 25 januari 2012

vriendelijke bediening met persoonlijke aandacht. Het eten is bijzonder en smaakvol. De tafelopstelling is gezellig met voldoende ruimte voor privacy

VISHAL VISHAL 2 januari 2012

We eten hier altijd graag. De combinatie van een vlotte bediening, meedenken over het menu en het heerlijke eten zijn een aangename combinatie. We twijfelen soms over het voorgerecht: hete thaise garnalen soep of de befaamde nummer 10? Allebei heerlijk! Verder is de dorade een aanrader. Helemaal wanneer de kok 'm extra pittig maakt.
Een Singabiertje past er prima bij, maar ook de thaise wijn is lekker.

SaKa SaKa 30 november 2011

Drie keer heerlijk hier gedineerd. De voor,- en nagerechten zijn lekker maar niet spectaculair. De hoofdgerechten daarentegen zijn heerlijk. Let wel op dat ook de licht pittige gerechten een vlammetje op de tong kunnen vormen.

San_Zwolle San_Zwolle 28 november 2011

Erg gezellig, knus restaurant. Het eten is heerlijk!

Geef zelf je mening over BaiYok

MaandagGesloten
Dinsdagvan 17:00 tot 22:00