Beste sushi in Zwolle, attente en leuke bediening en een prachtige zaak. Reserveer vooral een tafeltje bij het raam, 's avonds prachtig uitzicht op de peperbus. Aanrader!
Super gegeten met 3 kinderen (6-8-10). Al met al toch aardig afgerekend 5 personen 150,--. Hadden na 3 keer kiezen al genoeg. Jammer dat desserts geen onderdeel van de vijf keer kiezen is. Kwailiteit en bediening super. Doen er weinig na in Zwolle e.o.
Verschillende malen bij andere soortgelijke (sushi) restaurants geweest in Zwolle, maar dit restaurant is absoluut het pareltje van Zwolle! Vorige week met vrienden voor het eerst hier gegeten want ik kende dit restaurant alleen van voor de transformatie (het restaurant is blijkbaar ergens in de zomer van 2011 omgebouwd). Wat een geweldige ervaring hebben we gehad. Zeer veel keuze uit lekkernijen van het Oosten, van sushi tot Chinese pannekoeken. Superconcept die kleine hapjes, we hebben zoveel geproefd en ieder gerecht had zijn eigen smaak. Het hele plaatje klopt: uitstekende bediening, zeer goede wijnen tegen een betaalbare prijs, lekkere toetjes, ultramoderne inrichting, gezellige sfeer. Uiteindelijk hebben we hier bijna 4 uur van ons leven doorgebracht. Absoluut super!