Een gezellig interieur. Heerlijk voorgerecht (assortiment van uiteenlopende amuses). Beste asperges die ik sinds jaren heb gegeten. Top bediening. Normale prijzen.
Mooi pand en gezellige inrichting. De verwachtingen waren hoog. Na een tijdje gezeten te hebben moesten we vragen of we wat te drinken konden bestellen. Na 3 kwartier werd de kaart in de handen geduwd, geen uitleg, niets over het menu, een alstublieft en snel weer door. We kregen het gevoel dat we er even bij gedaan werden. Het eten was redelijk, de smaak vlak, nergens iets bijzonders of verrassend. Alles bij elkaar opgeteld, aandacht en prijs kwaliteitsverhouding brengt mij niet verder dan een matig. Kom er niet meer.
Vrijdag weer gegeten bij Poppe. Beoordeling hing een beetje tussen 'uitstekend' en 'redelijk', en dan kom je dus bij 'goed' uit. Het was erg druk en daardoor was er iets minder persoonlijke aandacht dan gebruikelijk. De wijnen kwamen laat, met name in het begin, en ook het brood was 'vergeten'; dat kwam nadat de voorgerechten op tafel stonden. Verder was het advies weer uitmuntend, hadden we een fijn menu, lekkere wijn en was het geheel prijzig, maar niet te duur. Het drankje vooraf wel. Klein bubbeltje, niet heel verfijnd; 6 euro per glas was teveel. Poppe is een prima adres in Zwolle waar je eigenlijk altijd goed eet. Staat goed bekend; toen wij er aten prikten ook de mannen van de Golden Earring een vorkje, voorafgaand aan hun concert in de IJsselhallen. Leuk. Volgende keer de puntjes weer op de i, de kleine foutjes deze keer vergeef ik ze graag.
Prima gegeten. 4 gangen diner voor 38,50 euro. Niet duur en grote porties. Vooraf rauwe zalm en als tussengerecht kregen we sliptong. Als hoofd een goed stuk diamant/jodenhaas. Een heel mooi stukje vlees. De bediening was zeer vriendelijk en dacht goed mee met te maken keuzes. Een geslaagde avond waar prijs/kwaliteit heel mooi in balans waren.