Beste pizza's. Origineel, veel keus en heerlijk van smaak! Dessert hoef je echter niet veel van te verwachten. Wijn daarentegen wel prima. Maar de pizza's zijn erg de moeite waard!
Voor het eerst sinds misschien wel 20 jaar weer naar La Stalla. Na afloop kan ik zeggen dat het een snelle eettent is die om 21.00 weer grotendeels leeg is. De bediening is vriendelijk. De pizza's lijken op nan-brood en m'n canelloni bleek nog half koud en leek op een opgewarmd prakje. Een halve liter huiswijn kan niet. Het toetje was misschien nog het beste, maar voor de komende 20 jaar houd ik het er wel weer voor gezien!
Het eten was redelijk, mijn pizza was op zich prima maar mijn man had een pasta carbonara en die was gewoon niet lekker..daarnaast was het ook niet echt veel. Niet voor herhaling vatbaar.
de beste italiaan van zwolle.. beetje oudbollig van binnen, de visnetten zijn net weggehaald..maar gewoon eerlijk en lekker en goedkoop eten... nergens lekkerdere pizza's als hier, de vleesgerechten zijn prima! de sfeer is gemoedelijk..
Uitgebreide kaart met lekker eten. Vlotte bediening. Ik vind het overigens wel raar dat wanneer je stokbrood met kruidenboter als VOORgerecht besteld, je dit 2 minuten voor je pizza krijgt. Dat heet een bijgerecht. Maar goed, dit gebeurd wel vaker in restaurants. Verder alles ok!