| Keuken | Regionaal, Biologisch, Vegetarisch & Internationaal | |
| Meld dit restaurant als niet meer open » | ||
| Eten | ||
| Service | ||
| Decor | ||
Wij hebben gekozen voor het drie gangen menu. Dit is voor ons als niet hele grote eters ruim voldoende zeker met alle bijzondere amuses tussendoor. Vooraf Schotse zalm welke echt heerlijk was op een prachtig gedecoreerd bord. Als hoofdgerecht Black Angus 48 uur gegaard. Bediening zeer vriendelijk en kundig. Mochten wij weer een keer in Zwolle zijn dan komen wij hier graag terug.
Gegeten op: 11 mei 2013.
Wij werden vriendelijk ontvangen en naar een mooie tafel begeleid.
Bediening was vriendelijk en aan tafel op de momenten dat ze er hoorden te zijn. Mijn vrouw had de wilde zijn en ik de kreeft. Eten is bereid met creativiteit, maar wij vonden dat het op dit niveau wel iets beter kon. Bij metende concullega's hebben wij afwisselend beter gegeten.
Het paradepaardje van Os en Peper was mij een goede ervaring. De drie-gangen menu was precies genoeg om blij maar niet verzwaard naar huis te gaan. Uitstekende amuses, met aandacht voor een gezond balans tussen dominante (zoals paddestoel of bieslook) en subtiele smaken ( bvb een gelei/sorbet van rode biet). Aangenaam tartaar van licht-gerookte zalm (een gravad lax zou toch mijn voorkeur gehad hebben maar dat is persoonlijk) vervolgd door een niet slechte Black Angus sukade (hoewel ik er beter gegeten heb) en gekroond door een juweel van een dessert (origineel EN verrukkelijk) - en ik ben niet echt een 'toetjes' mens...
Helemaal blij om weer een keertje gerechten te proeven waarin men matig is met het strooien van zout en suiker!
Aanrader: een mousserend Rose uit Luxembourg met goede aanpassingsvermogen - hij heeft mij succesvol en gezellig bij alle gerechten vergezeld :)
Jong maar zo te zien goed getraind en gemotiveerd team en mooie grote kroonluchters met zacht licht boven de tafels versterken de goede ambiance waar eten het eerste woord heeft zonder 'kaal' en 'kil' eruit te zien.
Hier gegeten met de restaurantweek en echt heerlijk gegeten!
Ondanks dat het een actieweek is prachtige gerechten en ook de uitbreiding met warm tussengerecht was een prachtige aanvulling.
Zeker de moeite waard om ook eens buiten deze actieweek hier eens te eten en dat gaan we dus ook zeker doen! Uitstekende en gastvrije bedieningen en leuke entourage.
Eindelijk weer een restaurant die uitstekend eten en gastvrijheid met elkaar combineert. Hier wordt de gast als klant behandeld.
Gekozen voor een 5-gangen diner, met wijnarrangement bob (halve glazen). Bediening verstaat haar vak. Heeft bij elke gang en wijn een mooi verhaal, waar het water al in de mond begint te lopen. Het eten is gevarieerd. Ook voldoende, je gaat niet met honger naar huis. De tafel dicht bij de keuken is een hele mooi plek.
Schrijf zelf een recensie over De Keuken van Os en Peper
Schrijf hieronder je recensie over De Keuken van Os en Peper. De tekst is direct zichtbaar op iens.nl, de cijfers tellen pas mee nadat de redactie je recensie heeft goedgekeurd.
| Maandag | Gesloten |
| Dinsdag t/m Zaterdag | 18:00 - 21:30 |