vorige week gegeten bij het ijsselpaviljoen, lekker hoor,veel keuze op de kaart zeker voor de visliefhebber. Ze hadden sinds kort een nieuwe kaart wat er dan ook goed uitzag.
bediening was goed, ook niet te opdringerig wat je soms hebt. Verder een keurig restaurant, schoon goede toiletten, ook voor minder valide mensen. En dan ook nog op zo'n mooie lokatie aan de ijssel, zeker een aanrader. Ik kom er nog weg een keertje terug.
We hebben hier geluncht. We konden pas bestellen om precies 12 uur, geen minuut eerder... De gerechten zijn zeer saai en standaard. De bediening is traag en onvriendelijk. Wij zijn per ongeluk hier terecht gekomen. We komen nooit weer.
Op een heerlijke zomeravond op het terras neergstreken voor een drankje maar vanwegen de mooie locatie besloten om ook een hapje te eten. Daar hebben we geen spijt van gekregen! Heerlijke gamba's gebakken met ui en tomaat en een verrukkelijk ijsdessert. Ook de bediening was uitstekend. We komen er voor terug.
Hier gegeten met 20 man op 1e kerstdag. Bediening erg attent en vriendelijk, vlot met de drankjes. Buffet veel keus, vlees iets aan de droge kant, de toetjes waren heerlijk!