8.8
7.8
Toon telefoonnummer (0575) 510 005

KeukenFrans & Hollands

AnneMaria AnneMaria 22 december 2011

We hebben met z'n 2en half december voortreffelijk gelunched in dit restaurant. 3 gangenlunch. Prachtig opgemaakt, verfijnde smaken met een zoete ondertoon. Voor ons helemaal voldoende qua hoeveelheid. Heel bijzonder wat er allemaal gemaakt wordt met producten van hollandse bodem. De koffie zonder patisserietableau mag wat ons betreft wel 1 koekje hebben, anders net of je straf hebt, na al dat moois. We zijn gefascineerd door de creativiteit van de chef met eten uit eigen land en gaan in het voorjaar zeker weer. Dit restaurant is hoge klasse en een verwentip. (Het 'mooie' van de 'crisis' is dat je niet meer weken van tevoren hoeft te reserveren. Als je je goed voelt of je wilt iemand verrassen, bel je op en grote kans dat er een (lunch)tafel beschikbaar is. Neem wel de tijd om te genieten)

SigridvV SigridvV 8 december 2011

We hebben vrijdag 2 december van een heerlijk 5 gangen diner-van-de-chef genoten. Prachtige gerechten, prima geportioneerd en met heerlijke bijpassende wijnen. Het tempo ligt hoog, dat zou wat ons betreft best iets langzamer mogen. Enige echte minpunt was het vinden van de voordeur, zet er een lichtje naast!

Piet_de_IJsbeer Piet_de_IJsbeer 23 juni 2011

Een geweldig restaurant met uitstekende wijnen die (afaik) allemaal per glas kunnen worden besteld. Heb er een aantal malen gegeten en ik moet eerlijk zeggen, ik heb in restaurants met 2 michelin sterren minder goed gegeten als bij deze trots van Zutphen.

Ja, je betaald wat, maar dan heb je ook wat, de prijs kwaliteitsverhouding is erg goed.

De chef ontwikkeld zich over de jaren dat ik er kom nog steeds. Verheug me op de volgende keer.

Zal het complete menu wat we hadden niet posten, waren een 12 gangen en hebben de hele avond het bord er bij opgegeten.

De wijnen waren erg goed en paste goed bij de gerechten.

whendriks whendriks 29 maart 2011

Is alweer een tijdje geleden dat we hier zijn geweest, maar wat een teleurstelling was dat. Bijna elk gerecht had iets met schuim erop of ernaast wat van weinig fantasie getuigt. De gerechten zelf waren ok, maar de verwachtingen die een ster creƫert werden helaas niet waargemaakt. Bediening is echter uitstekend! Zeer correct en professioneel, we hadden een peuter bij ons en daarom hadden ze ons een eigen gedeelte gegeven. Wat jammer dat het eten niet op niveau was.

driesdewit driesdewit 20 maart 2011

de kwaliteit en bediening is uitstekend, redelijk aan de prijs en niet komen voor als je echt honger hebt, maar wel erg lekker en goed.

Geef zelf je mening over 't Schulten Hues

MaandagGesloten