Narbonne is een kleine knusse eetgelegenheid waar het eten duidelijk met liefde bereid wordt. Narbonne heeft een Mediterrane-Internationale keuken met een geheel eigen smaak. Narbonne gebruikt altijd verse produkten. De kok doet elke dag zelf de inkopen en kiest zijn eigen produkten uit. Voor de gem. menuprijs van 18.50 euro kunt u gemakkelijk een vlees, vis en vegetarisch tapas gerecht bestellen.
Een gezellig druk mediterraan restaurant, waar je merkt dat er veel mensen uit de buurt te gast zijn. De meesten komen speciaal voor de goede tapas, klaargemaakt met oog voor detail. Verder drinkt de opvallend lekkere huiswijn goed weg, dus die is zeker het proberen waard. Een plek om naar terug te keren, zeker omdat de rekening aan het eind van de avond erg meevalt.
Dit is een van mijn favoriete restaurants in Amsterdam. Ik kom hier al meer dan tien jaar. De sfeer is goed en het eten uitstekend. Alle gerechten op het menu zijn heerlijk. Maar de kok van dit restaurant is zo creatief en kookt met zoveel plezier, daarom is het de moeite waard om de specialiteiten van de dag te proberen. Vooral de speciale deserts zijn een aanrader.
Dit weekend hier gegeten op het terras en genoten van de tapas schotel voor 19,95 euro. Van alles wat en precies genoeg voor 1 persoon. De tapas zijn van hoge kwaliteit, echt goed gegeten!