6.4
7.6

KeukenChinees, Indonesisch, Thais & Aziatisch

Sjiefmilk Sjiefmilk 28 oktober 2010

Hebben oudere zus en haar man meegenomen. Alles was perfect. hebben een prijs per peroons afgesproken en de kok de volledige vrijheid. Dat hebben we geweten. We hebben zelfs heerlijke kikkerbilletjes, voor de eerste keer, geproefd. Of het estetisch goed is of niet, gerecht was een toppertje.

smartstar smartstar 21 mei 2010

Jammer om de minder positieve recenties hier te lezen. 3 keer hier gegeten en zelf ons huwelijksdiner hier gehouden. Wat helemaal naar volle tevredenheid was. We hadden van te voren met de eigenarese een menu samengesteld en dat was een heel mooi menu voor een scherpe prijs. Maar serieus, als je veel wilt eten, moet je naar een wok-restaurant gaan en niet naar dit restaurant.

Proever64543 Proever64543 31 augustus 2007

Vorige week hier gegeten. Zeer mooie zaak. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen, jas aangenomen. Leuk plekje gekregen bij de tuindeuren. Het was mooi weer dus een extra bonusje. Eten was verrukkelijk. Lekkere \"dumplings\" vooraf. Daarna mooie viscombinatie in bananenblad gehad. Smaak van koriander duidelijk te herkennen, maar daar hou ik wel van. Daarna lekkere frisse salade gehad met mals vlees. Als hoofdgerecht garnalen in basilicum gehad. Aanrader! Smaak was authentiek, net zoals ik in Thailand had gehad. Als toetje een klein \"japans\" ijsje gehad.

Al met al uitstekend gegeten en helemaal niet overdreven duur. Juist geprijsd. Geen flesje wijn geopenend vanwege de auto.

Mijn persoonlijke mening: veel beter dan al die wok gelegenheden die de pan uitrijzen. Hier krijg je tenminste het gevoel dat de kok echt heeft geproefd voordat hij zijn gerecht serveert.

Woon helaas niet in de buurt maar kom zeer zeker weer eens langs als ik in de gelegenheid ben.

Fred Hoeksema Fred Hoeksema 16 mei 2007

Interieur is prachtig, maar daar houdt het dan ook mee op.
Bediening is ongeinteresseerd.
Jas werd bij binnenkomst aangenomen en ergens opgehangen.
Bij vertrek moest ik zelf maar uitzoeken waar hij was, omdat er in de verste verte niemand was om deze weer uit te reiken.
Op de soep na was het eten verre van lekker.
Het vlees had de smaak van anijs en zelfs de koffie was vies. Deze hebben wij dan ook niet opgedronken.
Gelukkig waren de opgdiende porties klein.
Na afloop nog even elders wat gegeten.
Mij zien ze hier niet meer en ik vraag me in alle eerlijkheid af, waar de lovende kritieken en het toch wel hoge waarderingscijfer op gebaseerd zijn.

Byosen Byosen 7 september 2006

Tja...vele verhalen gehoord over Ni Hao Panorama. Positieve verhalen wel te verstaan, over hoe lekker het eten is en hoe mooi het restaurant is. Dat laatste moet gezegd. Het is werkelijk waar een prachtig restaurant om te zien. Maar ja...het plaatsje Zuidlaren is natuurlijk al prachtig.
We namen een rijsttafel en kregen eerst een kop soep die erg lekker was. Daarna volgde er een portie sateh die erg verrassend was en lekker van smaak. De varkenssate en de sate kambing waren heerlijk.
Daarna kwamen alle andere gerechtjes op tafel staan. De porties zijn klein, maar al met al heb je toch genoeg gegeten, maar de smaak van al het overige voedsel vond ik een regelrechte tegenvaller. Ik kon het geen \'culinair hoogstandje\' noemen. Varkensvlees smaakte me vreemd en muf. Lekker op smaak gebracht vond ik het ook al niet. En dat na al die positieve verhalen...ik denk dat Ni Hao Panorama een beetje vergane glorie begint te worden...jammer!

Geef zelf je mening over Ni Hao Panorama

MaandagGeopend